Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiropraktika képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Kiropraktika - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Kiropraktika
Keresés
Találatok száma - 3 db
Budapesti Kiropraktika Központ

Budapesti Kiropraktika Központ

Mi a kiropraktika? Egy tudomány, filozófia és művészet, mely a test belső öngyógyító működésével, erejével foglalkozik, az agy, a test és a gerinc összefüggésével és ennek az összefüggésnek a gyógyulásra és egészségmegőrzésre való hatásával. Egy gyógymód, mely a test strukturális egységének karbantartására helyezi a hangsúlyt. Egy konzervatív gyógymód, mely nem alkalmaz gyógyszeres és műtéti beavatkozást. Egy módszer, mely gyógyít, karbantart és elősegíti a helyes működést, hogy az összes sejtben a rezgések a megfelelő frekvenciáján működhessenek. A kiropraktika fő elve: Minden anyagban létezik egy univerzális intelligencia, ez adja az anyag összes tulajdonságát és működését, ezáltal biztosítja a létezését.

Mikor segíthet a kiropraktőr?

Mikor segíthet a kiropraktőr?

A kiropraktika olyan természetgyógyászati módszer, melynek fő szakterülete a gerinc, annak nyaki, háti, derék és keresztcsonti részei, az ezeket alkotó csigolyák, porckorongok, ízületek, és különösen a gerincből kilépő idegek. Segíthet a kiropraktőr a következő betegségek, panaszok és állapotok esetén: - Derékfájdalom (lumbágó), isiász, gerincsérv, porckorongproblémák. - Nyak- és hátfájdalmak, gerincferdülés, légzési nehézségek. - Alsó és felső végtagok fájdalma, zsibbadása. - Fejfájás, migrén, szédülés, fülzúgás. - Váll-, csípő- és térdfájdalmak. - Balesetek és különbözo sérülések után. - Várandós és szülés utáni állapotban. - Megelőző céllal felnőtteknek és gyermekeknek.

Sport és a Kiropraktika

Sport és a Kiropraktika

Sport és a Kiropraktika - A kiropraktika segíti Önt a sportolásban, fokozza a teljesítményét, azáltal, hogy folyamatosan egészségesen és jó formában tartja, és megakadályozza, hogy a kisebb sérülések komolyabbakká váljanak.

Tuti menü