Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csontkovácsolás képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Csontkovácsolás - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Csontkovácsolás
Keresés
Találatok száma - 7 db
A csontkovácsolás virágkorát éli

A csontkovácsolás virágkorát éli

A csontkovácsolás ma világszerte virágkorát éli. Tömegek kívánják a tradicionális orvoslás mellett a nemegyszer túlmisztifikált manuálterápiát igénybe venni. E terápia az orvostudománynak viszonylag új fejezete, amelynek létrehozásában felhasználásra kerültek az orvostudomány legkorszerűbb ismeretei. Megvannak az elméleti alapjai, speciális diagnosztikai, és terápiás módszerei, amelyek egyedül rá jellemzőek. Rendkívül magas hatásfokú a betegek kezelésében a patológia különböző formáinak esetén, mindenekelőtt a támasztó-mozgató rendszer megbetegedéseinél.

Alapok a csontkovácsolásról

Alapok a csontkovácsolásról

Két nagyon fontos dolgot leszögezhetünk a csontkovácsolásról. Egyrészről nem tünetileg kezelem vele a fájdalmat, hanem annak kiindító okát igyekszem megszüntetni, ami - bár a módszer a múltban gyökerezik - messze előre mutat az orvoslás történetében. Másodsorban a hiedelmekkel ellentétben nem visszateszem a kimozdult izületet, hanem a körülötte lévő izom fellazításával majd egy szakértő csontkovács mozdulattal lehetőséget teremtek arra, hogy az izület megtalálja a nekirendelt helyét. Erre azért van így szükség, mert a fájdalom oka az elmozdult izület és az ennek következtében megfeszülő izmok és inak. A fájdalom - a probléma, zavar, ami kialakult a testben - az azért alakult ki, mert a test izomzata megfeszül például a gerincoszlopnál vagy a csípőnél, aminek következtében a terhelés a térdet, bokát, vagy az izületeket másiként érinti.

Csontkovács fórum

Csontkovács fórum

Ha jó csontkovácsot keres magának, akkor ezen a csontkovács fórumon felteheti kérdését. Közel 100 terápiáról talál leírást, illetve fórum témákat. Lépjen be és böngésszen kedvére a több mint 20-féle masszázsterápia között.

Derékfájásra csontkovács?

Derékfájásra csontkovács?

A gerinc helytelen tartása, a csigolyák állapota kihatással van egész testünkre, a vérnyomásunkra, egész közérzetünkre. Napjainkban a kevés mozgás, az ülömunka, az autózás és tudjuk jól az életforma amit élünk, nem nevezhetö egészségesnek. Bedobunk néhány kávét napközben és este már tul fáradtak vagyunk egy kis sétához.

Globál masszázs Baja

Globál masszázs Baja

Globál masszázs Baján. Speciális izomlazító masszázs, kimozgatás, Kinesio tape, köpölyözés.2 éves ORFIs gyógymasszőr tanfolyam elvégzése, 1 éves kórházi gyakorlat és 1 éves mentor melletti munka után indítottam el magán praxisomat 2016-ban. Az ott eltöltött időszak alatt több mint ezer vendég volt a kezeim alatt, és a vendégek pozitív visszajelzései arra ösztönöztek, hogy saját szalont nyissak. Életem része az egészség, egész életemben sportoltam, figyelek a táplálkozásra, nem dohányzom. Folyamatosan képzem magam, új tanfolyamokon veszek részt, hogy minél szélesebb rálátásom legyen a problémák hatékony kezelésére, megoldására. Fő célom, hogy vendégeim magas minőségű szolgáltatást kapjanak, aminek eredményeként egészségesebbek lesznek! Tapasztalataim alapján a vendégek több mint 90%-ának könnyebbé tudom tenni az életét. Nekem a vendég az első!

Jótanácsok csontkovács választásához

Jótanácsok csontkovács választásához

Valószínűleg Te is hallottál legendákat csodatevő csontkovácsokról, akik állítólag egy mozdulattal "tesznek helyre porckorongsérveket. Ha valakinek komoly fájdalmai vannak, és pár eredménytelenül megfutott kör után úgy érzi, hogy a hagyományos kórházi nem nyújt számára hathatós segítséget, akkor hajlamos minden követ megmozgatni, és mindent kipróbálni, hogy enyhítse a fájdalmát. Amikor esetleg műtét is kilátásba kerül, akkor ez a tendencia a legtöbb embernél tovább fokozódik. Volt páciensem, aki a hét minden napján másfajta kezelésre járt.

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Bizonyított tény, hogy a helyes gerinctartás, a jó idegműködés, a gerinc rendszeres helyretétele, helyremozgatása, közérzetjavító átmozgatása, nagyban hozzájárul a testünk tökéletes működéséhez és ahhoz, hogy ellenálljon a betegségeknek. Javaslatom, hogy havonta egyszer legyen csontkovácsolásban, vagy közérzetjavító átmozgatásban része. Ezért egészségmegőrzésre és megtartásra is a legjobb, leghatékonyabb mód a népi gyógyászatból jól ismert csontkovácsolás, vagy a közérzetjavító átmozgatás. A csontkovácsolás tehát segítséget nyújt a szervezet öngyógyításában.

Tuti menü