Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dorn-Breuss testkezelések képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Dorn-Breuss testkezelések - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Dorn-Breuss testkezelések
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dorn és Breuss masszázsterápia

Dorn és Breuss masszázsterápia

A csigolyaoszlopon és az izeleteken különböző speciális fogásokkal történő gyógyítás olyan régi mint az emberiség. A Dorn féle manuális terápia alapjait a népgyógyászatban kell keresni. Új benne, hogy a 'Gyógyító' a tapasztalatait egy egységes, rendezett terápiafomává alakította.

Dorn módszer

Dorn módszer

Gyógyulás a gerincoszlopon keresztül! A Dorn módszer egy gyengéd, hatékony, biztonságos gyógymód a gerinc és egyéb ízületek kezelésére. Számos megbetegedést lehet vele kezelni, amelyek közvetlenül vagy közvetett úton kapcsolatban vannak a gerincoszloppal. Mozgásszervi, belső szervi és pszichés megbetegedések kezelésében egyaránt hatékony.

Dorn-Breuss féle manuálterápia (német)

Dorn-Breuss féle manuálterápia (német)

Die Dorn´sche Methode erfordert ein gewisses Umdenken bezüglich der Vorstellung über die Entstehungsgeschichte vieler Erkrankungen. Das Rückenmark, das nicht nur Muskeln, Sehnen und Haut nervlich versorgt, sondern auch ganz wesentlich an der Regulierung der inneren Organe beteiligt ist, kann durch Fehlstellungen der Wirbelkörper dermaßen beengt werden, daß Krankheiten der betroffenen Gebiete entstehen können!

Dorn-Breuss masszázsterápia

Dorn-Breuss masszázsterápia

A Dorn-Breuss Terápia magába foglalja a 'Dorn módszert' és a 'Breuss masszázst', és a fizika és az anatómia alapjaira épül. A Dorn mód egy a csigolyákon és izületeken zajló szelíd kezelés. Olyan betegségeken segít melyek direkt vagy indirekt módon kapcsolódnak a hátgerinchez. Teljesen biztonságos, nagyon hatásos és nem igényli semmilyen gyógyszer alkalmazását.

Tuti menü