Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus masszázs képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Erotikus masszázs - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Erotikus masszázs
Keresés
Találatok száma - 7 db
Erotikus lingam masszázs Budapesten

Erotikus lingam masszázs Budapesten

Erotikus Lingam masszázs, erotikus (eszo) masszázs és egyéb masszázsfajták a javából Budapesten. Ezek a fogások és simítások egymásra épülve egy igazán felejthetetlen élményt tudnak nyújtani annak aki kapja. Erotika mesterfokon. Nem kell tartanod a csalódástól, a minőségi kikapcsolódás garantált!

Erotikus masszázs - ébresztő az érzékeknek

Erotikus masszázs - ébresztő az érzékeknek

A masszázsok ma reneszánszukat élik. Annak, hogy melyiket választod, csak a fantázia és a pénztárca szab határt. Az erotikus masszázst kedveseddel is kipróbálhatod. A finom érintések felszabadítják szexuális energiáidat és felpezsdítik szerelmi életed.

Erotikus masszázsterápia

Erotikus masszázsterápia

Ebben a cikkben részletes leírást találnak a különböző testrészek 5-10 technikával történő masszírozására. Az itt felsorolt mozdulatsorok csak példának szolgálnak, ezeken kívül még számos módszer létezik, melyeket Pierre Ives: Az erotikus masszázs című könyvében olvashatunk.

Masszírozd meg a párod

Masszírozd meg a párod

Mindennapos szexuális élményeinket erotikus masszázs segítségével tökélyre fejleszthetjük. A tantrikus masszázs mélyen India őstörténetében gyökerezi, és két eltérő vallási megközelítés összeolvadásával jött létre.

Mitől erotikus és mitől masszázs?

Mitől erotikus és mitől masszázs?

Sajnos többször futottam bele olyanba, hogy bár a hirdetésben és az azt követő telefonbeszélgetésben erotikus masszázs szerepelt, amit a helyszínen kaptam, az sem erotikus nem volt, sem pedig masszázs nem volt.

Pasi-olvasztó erotikus masszázs

Pasi-olvasztó erotikus masszázs

Mi az a dolog, amit minden férfi imád, és aminek soha nem tudna ellenállni (persze az evés és az orális szex után)? Naná, hogy egy finom masszázs! Hasznos dolog megtanulni, hogyan is gyömöszöld meg szakértő módjára az úriember hátát. Egy jó masszázzsal ugyanis nélkülözhetetlenné -vagy legalább is felejthetetlenné - teheted magad. Megmutatjuk, melyek az alapvető fogások és technikák, amelyekkel masszázs-istennővé válhatsz.

Talpmasszázs

Talpmasszázs

Kétségtelen, hogy a talp masszázs legnagyobb előnye, hogy a kezeléssel számos bajunkat orvosolhatjuk. Nem túlzás azt állítanunk, hogy a gyakorlott talp masszőzök úgy ismerik a talpat, mint mások a tenyerüket, így pontosan tudják, hogy mely pontok stimulálásával lehet hatékonyan fellépni a különböző testi és szervi problémákkal szemben. A talpunkon több tízezernyi idegvégződés található, amelyek stimulálásával nagyszerű eredményeket érhetünk el a krónikus betegségek gyógyítása terén. Lényegében az ókor kezdetétől fogva ismert ennek a kezelésnek a jótékony hatása. Az ókori Egyiptomban már az időszámításunk előtti ötödik évezredben gyógyítási céllal masszírozták az emberek a talpukat.

Tuti menü