Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógymasszázs képes leírás: Masszázsterápia - Zemmasszázs [2. oldal]
részletek »

Gyógymasszázs: Masszázsterápia - Zemmasszázs [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Gyógymasszázs
Keresés
Találatok száma - 23 db
Masszázsterápia

Masszázsterápia

A masszázs, mint az egyik legősibb gyógyító eljárás, terápiás forma. A gyógyító masszázs kedvező élettani hatásai az emberi szervezetre és pszichére. A masszázsterápia szerepe és lehetőségei a különböző betegségek kezelésében és megelőzésében. Milyen előnyei lehetnek a masszázsterápia alkalmazásának? A különböző masszázstechnikák, módszerek bemutatása.

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs

A nyiroködémában szenvedő betegek tüneteinek enyhítésére ajánljuk nyirokmasszázs szolgáltatásunkat. Budapesten két helyen, Budán és Pesten, illetve Szentendrén és Veresegyházán is várjuk a betegeket, hogy természetes módon szabadulhassanak meg a kellemetlen tünetektől (dagadt láb, dagadt kar, narancsbőr, stb.). Nézze meg weboldalunkon az elért eredményeket! Választhat kézi és gépi nyirokmasszázs kezeléseink között. Gépeinkkel a narancsbőrtől is könnyedén megszabadulhat, hiszen a nyirok elvezetésével és a kötöszövetek megmozgatásával a bőr rugalmassága is helyreáll.

Silme Holistic

Silme Holistic

Petrányi Bernadett vagyok, Szivárvány-, Metamorf energetikai kezelésekkel, valamint Shiatsu?, Talp-, és Svéd masszázzsal foglalkozom. Gyermekkorom óta belső késztetést éreztem, hogy segítsek körülöttem élő szeretteimnek, ismerőseimnek, illetve ösztönösen találtak meg azok, akiknek szükségük volt az általam nyújtott energiára, támogatásra. Mindig is olyan munkakörökben dolgoztam, ahol közvetlenül vehettem fel kapcsolatot embertársaimmal és valamilyen formában, vagy túlnyomó részt szociális kapcsolódása volt a szakmának. Svéd masszázs oklevelemet a Masszázs Akadémián szereztem 2010-ben, közben Reiki beavatásokon vettem részt. 2 évig tevékenykedtem főállású masszőrként, és folyamatosan végeztem el a Talpmasszázs, Metamorf, Arolo I-II, Angyal I, Szivárvány, Munay Ki és Shiatsu tanfolyamokat. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

Terápiaszalon.hu - Gyógyhatású masszázs

Terápiaszalon.hu - Gyógyhatású masszázs

A masszázs számomra egy MŰVÉSZET! A testek a hangszerek, s a masszőr/masszőz a karmester, akinek határtalan a lehetősége ahhoz, hogy megalkossa remek művét. A masszázsnak ritmusa és üteme van, mint egy szimfonikus költeménynek, melyet a szerző megkomponál, s felépíti rendszerét.A masszőr ugyanezt teszi, hiszen bevezeti vendégét a hangok és érzelmek világába, s megszólaltatja hangszerét. A hang pedig a lélek zenéje, mely nem mindig hallható, de ereje fokozható, s ha túl harsány, akkor csitítható. A lélek szárnyalni tud, suttogni, ha kell, s érti a csend szavát. Az érzelmeken keresztül pedig befolyásolni tudjuk a testben lezajló folyamatokat, s a vihar után megérkezik a tisztulás.

Vidéki masszázs

Vidéki masszázs

Vidéki masszőrök - Győr, Pécs, Debrecen, Szeged és más vidéki városokból - sokféle masszázsból választhatod ki a megfelelőt pl: gyógymasszázs, talpmasszás, thai maszázs, frissítő masszász. A gyógymasszázs a panaszok enyhítése mellett ellazítja az izmokat, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, az immunrendszer működésére is kedvező hatással van - vidéki-masszázs.hu

Zemmasszázs, Dunakeszi

Zemmasszázs, Dunakeszi

Zemmasszázs Dunakeszin: számos masszázsfajta közül választhat, illetve kérheti az okleveles masszőz, Zámbó Lászlóné Emmi tanácsát, a honlapján található elérhetőségek valamelyikén. Az alábbi masszázsfajtákat, illetve terápiás módszereket veheti igénybe: Svéd- vagy gyógymasszázs, Gyógy nyirokmasszázs, Gyógy fascia masszázs, Érintéses masszázs, Fogyasztó - zsírégető - alakformáló testmasszázs, Frissítő talpmasszázs, Frissítő testmasszázs, Thai masszázs, Hegyikristály szín-és fényterápia, Kebel masszázs, Fogyasztó nyirokmasszázs, Yumeiho masszázs.

Tuti menü