Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangmasszázs képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Hangmasszázs - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Hangmasszázs
Keresés
Találatok száma - 6 db
A hangmasszázs hatásmechanizmusa

A hangmasszázs hatásmechanizmusa

A masszázshoz a páciens kényelmes ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon, vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel lágyan megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél. A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli s a folyamatos hang és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések eredményeként segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

A hangmasszázs lényege

A hangmasszázs lényege

Először is röviden szeretném bemutatni a kezelés lényegét: a hangmasszázs egy hatékony lazító módszer, melyet tibeti hangtálakkal végzünk ruhán keresztül úgy, hogy a tálakat ütéssel rezgésbe hozzuk. A páciens kényelmesen elhelyezkedik a kezelő ágyon, vagy a földre helyezett matracon. Meghatározott kezelési mentet követve a test különböző pontjaira más-más méretű hangtálakat helyezünk el, amit filcütővel megütünk.. A hangtálakból előhívott rezgések koncentrikus körökben végigáramlanak a testen, megmozgatva sejtjeinket is. Ha a test blokkmentes, a rezgések könnyen áthaladnak a testen és kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végeinél.

Hangmasszázs videó

Hangmasszázs videó

Riport a tibeti hangmasszázsról a Vital TV műsorában - Nézze meg a gyógyító hangtálakat használat közben ezen a videón, kerüljön közelebb a hangmasszázs világához. Élvezze ezt az egyedülálló terápiás eljárást.

Hangtál hangterápiához rezgésterápiához

Hangtál hangterápiához rezgésterápiához

Hangtálak hangterápiához és rezgésterápiához. A tibeti hangtálak kis nepáli manufaktúrákban készülnek hét, esetenként nyolc fém ötvözetéből gondos megmunkálással, állandó minőségi ellenőrzés mellett. E legmagasabb minőséget képviselő hangtálakat a készítők szinte kizárólag külföldi szakmai megrendelők számára állítják elő, a lokális piacokon többnyire nem kaphatók. A tradiciókon alapuló készítési eljárás, a mesterek szakmai professzionalizmusa és hitelessége, a személyes együttműködés nyújtotta ellenőrizhetőség a garanciája annak, hogy mindegyik általunk kínált hangtál alkalmas terápiás célú használatra.

Peter Hess féle hangmasszázs

Peter Hess féle hangmasszázs

Peter Hess féle Hang Masszázs Terápia. Felhasználás: Gyógyászat, wellness, pedagógia, természetgyógyászat. A hang jótékonyan hat a testi és mentális muködésünkre. A hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek. Ellazít, oldja a stresszt. Támogatja, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Tibeti Hangtál Masszázs - Védák Háza

Tibeti Hangtál Masszázs - Védák Háza

Ismerkedjen meg Ön is a tibeti hangtálak csodálatos világával A hangmasszázs elősegíti a testi, lelki és szellemi egyensúlyt. Az energia szintet megemeli, hogy a mindennapi élet gördülékenyebben menjen. A hangmasszázs öröm, ellazulás, jó közérzet Ajánljuk gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek, - segíti a belső harmónia fejlődését - felerősíti a szervezetünk öngyógyító képességét Hogyan történik a kezelés? Ön kényelmes ruhában elhelyezkedik, a földre helyezett matracon. A test különböző pontjaira tálakat helyezek, melyet filcütővel megütök. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak a szervezet energetikai rendszerébe, és koncentrikus körökben végig áramolnak az egész testben.

Tuti menü