Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Holistic Pulsing képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Holistic Pulsing - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Holistic Pulsing
Keresés
Találatok száma - 5 db
Holistic Pulsing az egészséges babákért

Holistic Pulsing az egészséges babákért

Ma már igen elterjedt hazánkban is a babamasszázs, amely segíti a baba testi-lelki fejlődését, fejleszti a mozgáskoordinációt, jótékony hatással van a szervek működésére. Nézzük részletesen mire is jó a babamasszázs! A babamasszázs jelentős szerepet tölt be a baba kikapcsolódásában, segíti az emésztést és a súlygyarapodást, valamint erősíti az immunrendszer védekezőképességét, csökkenti a hasfájáskor, szoruláskor, vagy fogzáskor jelentkező kellemetlen tüneteket. Ahogy a felnőtteknél, a babák alvására is jótékony hatással van a masszázs, amely nyugtatja az idegrendszerüket, így hosszabban és nyugodtabban alszanak, ami a szülőknek is jó.

Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy ősi technika

Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy ősi technika

A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy ősi technika, amit Tovi Browning természetgyógyász alakított olyanná, ahogyan azt ma alkalmazzuk. A módszer célja az energetikai egyensúly elérése, másképpen szólva ezek a kezelések egyfajta lélekmasszázsként is felfoghatóak. Ez egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik. Gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Holistic Pulsing videó

Holistic Pulsing videó

Schneider Ferenc a Zenit Tv-ben bemutatja a Holistic Pulsingot a Béky László által vezetett sana zug című műsorban. Ismerkedjen meg a lélekmasszázzsal. Nézze végig a videót, hogy közelebb kerüljön ehhez a különleges masszázsterápiához.

Holistic Pulsing, a lélek masszázsa

Holistic Pulsing, a lélek masszázsa

A Holistic Pulsing, a lélek masszázsa egy manuál (kézi) terápia, amely átvitt értelemben leginkább a masszázs fajták közé sorolható, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. Ausztráliában és Új-Zélandon ezt a módszert már régen ismerik és alkalmazzák. Magyarországon a lélekmasszázs, vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen, alternatív módszer, amely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. A Holistic Pulsing a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- ás öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ez a kezelési technika a maga egyszerűségével egyedülálló és a kezelt személyeknél igen rövid idő alatt meglepő változásokat indít el. Célja az energetikai egyensúly elérése.

Lélekmasszázs és a stresszoldás

Lélekmasszázs és a stresszoldás

A stresszoldás egyik alternatív módszere a lélekmasszázs. Felgyorsult világunkban az életmódunk megváltozásának köszönhetően szellemünk, lelkünk, s fizikai testünk folyamatos feszültségnek van kitéve. A lélekmasszázs már ősidők óta ismert technika, mely oldja a stresszt, a félelmekből kialakult feszültséget, a fel nem dolgozott és a tudatalattiban ott szunnyadó korábbi lelki sérüléseket.

Tuti menü