Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kahi Loa masszázsterápia képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Kahi Loa masszázsterápia - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Kahi Loa masszázsterápia
Keresés
Találatok száma - 3 db
Kahi Loa - 7 őselem masszázs

Kahi Loa - 7 őselem masszázs

A Kahi Loa, amit "varázskezek"-nek is szoktak nevezni, egy nagyon hatékony ősi vibrációs energia, melyet a hawaii sámánok őriztek meg. Megnyugtatja a csontokat, a bőr érintésével támogatja a test öngyógyító folyamatait. Finom masszázs, mely szorosan kapcsolódik a hawaii spirituális kultúrában központi szerepet játszó 7 őselemhez. Célja: az Életerő szabad és bőséges áramlásának elősegitése és fenntartása a befogadóban. Segíti a test öngyógyító folyamatait, de mélyre ható és hosszantartó pozitív hatást eredményez az elmében, lélekben és az energetikában is. Ez a szerető érintés, melyet a Kahi Loa használ, majdhogynem elfelejtett nyelv. Az érintés a legősibb gyógyitási forma, melyet a sámán gyógyitók minden kultúrában évezredeken keresztül használtak, mai rohanó világunkban nagyon hiányzik. A Kahi Loa jót tesz a kisbabáknak, idősebbeknek , akik sokszor gyengék , de a hatalmas maori harcosoknak is segített a sérülésekből és betegségekből történő talpra állásban. A Kahi Loa könnyű ruhában történhet , időtartama önálló masszázsként adva kb. egy óra, de a kétórás Ma-Uri masszázsnak is szerves részét képezi. ;

Kahi Loa - hawaii őselemek masszázsa

Kahi Loa - hawaii őselemek masszázsa

A Kahi Loa egy nagyon régi hawaii-i sámán masszázstechnika, amelyben a kupua (a beavatott) hét őselemmel dolgozik a páciens fizikai- és asztráltestén. Kahi szó jelentése: lágy érintés vagy nyomás, serkentés, tűz, áramlás, egység. Loa: nagy, hosszan tartó, magas, magasztos.

Kahi Loa masszázs (II.)

Kahi Loa masszázs (II.)

A Kahi Loa-t Varázs Kezeknek is szokták hívni. A Kahi Loa egy kevéssé ismert, de nagyon hatékony ősi vibrációs energia, amit a Hawaii őslakók őriztek meg, megnyugtatja a csontokat a bőr érintésével,így támogatva a test öngyógyító folyamatait.

Tuti menü