Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tibeti - Zoltán [10. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Tibeti - Zoltán [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Tibeti Hangtál Masszázs - Védák Háza

Tibeti Hangtál Masszázs - Védák Háza

Ismerkedjen meg Ön is a tibeti hangtálak csodálatos világával A hangmasszázs elősegíti a testi, lelki és szellemi egyensúlyt. Az energia szintet megemeli, hogy a mindennapi élet gördülékenyebben menjen. A hangmasszázs öröm, ellazulás, jó közérzet Ajánljuk gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek, - segíti a belső harmónia fejlődését - felerősíti a szervezetünk öngyógyító képességét Hogyan történik a kezelés? Ön kényelmes ruhában elhelyezkedik, a földre helyezett matracon. A test különböző pontjaira tálakat helyezek, melyet filcütővel megütök. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak a szervezet energetikai rendszerébe, és koncentrikus körökben végig áramolnak az egész testben.

Tibeti mézmasszázs

Tibeti mézmasszázs

Ha már spirituális gyógyításról van szó, Tibet tradicionális szellemi erejéről nem szabad megfeledkezni. És mint minden gazdag kultúra, a tibeti hagyomány is őriz olyan sajátos masszázs technikákat, melyek nem hasonlíthatóak másokhoz. A kezelés talán azokat az eljárásokat idézi, ahol a masszázshoz használt anyagnak van igazán fontos szerepe. A masszázs során nincsenek sem simító, sem gyúró vagy ütögető mozdulatok, a módszer a méz gyógyító erejére támaszkodik. A technika megtalálható a kínai és az orosz népi orvoslásban is, nyugatra orosz mézmasszázsként is ismerik.

Timi masszázs és testkezelés

Timi masszázs és testkezelés

A kézi cellulitmasszázs a problémás területeken fellépő narancsbőr ellensége, ami szinte (95% !) minden nő életének megkeserítője, ugyanis a bőrnek ez a fajta elváltozása független az életkortól, 15-16 éves korban ugyanúgy felütheti a fejét, mint 60 felett, és nem feltétlenül szükséges hozzá felszedni kilókat, a vékony testalkatú hölgyek is rettegnek sokszor a nyári időszaktól, amikor a hosszú nadrág már indokolatlan! A narancsbőr legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, amelynek köszönhetően a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassítva a visszaszívódást és elszállítást. Legnagyobb ellensége a mozgás, de hatékonyabbá lehet tenni a cellulitmasszázzsal, ami már az első alkalommal is látványos eredményt biztosít! A bőr ugyanis feszesebbé válik, és rugalmasabbá, így a felülete is simább lesz!

Timi masszázs és testkezelés

Timi masszázs és testkezelés

A nyirokmasszázst Dr. Emil Vodder Dán orvos, masszázs terapeuta és felesége fejlesztette ki, 1930-as években. Az eljárás lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetből. Mivel a nyirokrendszer szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, alapvetően meghatározza a szervezet regenerációs képességét és segíti a salakanyag kiválasztását a szövetekben, így akadálytalan működése rendkívül fontos. A nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket (duzzadt boka, narancsbőr). A nyirok keringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító, méregtelenítő folyamata, és a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül. A méregtelenítés hatásra erősödik az immunrendszer, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat. A nyirokmasszázs jótékonyan hat az idegrendszerre is; nyugtat, ellazít, elősegíti a pihentető alvást, javítja a közérzetet.

Timi masszázs és testkezelés

Timi masszázs és testkezelés

Munkám során a modern masszázsfajtákat alkalmazom, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Akár ülő, akár fizikai munkát végzünk, a masszázs segít ellazulni, közérzetünket javítani, segíti az energia egyenletes áramlását, és az izmok, inak vérellátását. Ezen felül, bármely korosztály számára enyhíti a mozgáshiányos életmódból fakadó panaszokat. A masszázs, függetlenül a fajtájától, kétség kívül a legősibb gyógyászati módszerek közé tartozik, tipikusan a kellemeset a hasznossal program. A megfelelően alkalmazott masszázs nem csak lelkünkre van jó hatással, hanem testünknek, szervezetünknek is jót teszünk vele, miközben még fel is töltődhetünk egy picit a mindennapos hajtásban!

Toplistás masszázsok: A mézes testszépítő masszázs

Toplistás masszázsok: A mézes testszépítő masszázs

A helyszín és az előkészületek megegyeznek az egyéb masszázsok esetén elvárt feltételekkel. Kellemes hőfokú kiszellőztetett helységben a páciens kényelmesen elhelyezkedik, és a terapeuta elkezdi a munkát. Különbség azonban a kivitelezés területén jelentős. A mézes masszázs nem alkalmazható szőrös testfelszínen, ezért férfiakon ritkábban használnak mézes terápiát. A masszázs legtöbbször pontosan körülírt területen történik. Ilyen terület a far, a combok, a hát. Ritkábban alkalmazunk teljes hátsó alakos kezelést is, ez viszont a nagy felület miatt jelentős munkát ró a kezelőre.

Vidéki masszázs

Vidéki masszázs

Vidéki masszőrök - Győr, Pécs, Debrecen, Szeged és más vidéki városokból - sokféle masszázsból választhatod ki a megfelelőt pl: gyógymasszázs, talpmasszás, thai maszázs, frissítő masszász. A gyógymasszázs a panaszok enyhítése mellett ellazítja az izmokat, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, az immunrendszer működésére is kedvező hatással van - vidéki-masszázs.hu

Videó a lávaköves masszázsterápiáról

Videó a lávaköves masszázsterápiáról

A relaxáció magas iskolája, lávakövekkel. Videó a lávaköves masszázsterápiáról. Lávaköves masszázs segíti az érzelmi feszültségek oldását, a szellem és a test harmonikusabb kapcsolatát, hozzájárulva ezzel is a jó közérzethez és a nagyobb testi komfortérzethez. Pozitív hatásával enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, javítja a vese kiválasztását. Rendkívül jó depresszió és stresszoldó hatású.

VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

A Vitalab-Natural Kft. elkötelezett híve az egészségnek,ennek jegyében gyárt és forgalmaz egészségmegőrző étrendkiegészítő termékeket. Minőségi termékeket gyártunk a legjobb minőségben,elérhető áron. Számos gyártó közül választottuk ki beszállítóinkat,akik biztosítani tudták a legmagasabb és legtisztább minőséget. Cégünk filozófiája 4 fő pilléren nyugszik: Egészség, harmónia, fitness és az arany évek. Gondosan válogatott,magas hatóanyag-koncentrációval és komplex összetétellel rendelkező étrend-kiegészítőinkkel szeretnénk segíteni fogyasztóinkat egészségük megőrzésében,életminőségük javításában. Ezért fejlesztjük termékeinket házon belül,a vevőink igényeire szabva. Elhivatott,professzionális csapat kezeskedik a makulátlan minőségről. A Vitalab-Natural Kft. 2015 óta szolgál ki nagy-és kiskereskedő cégeket Európa-szerte, 2018-tól pedig már direkt értékesítést is végez a fogyasztók részére.

Hirdetés
Yumeiho masszázs

Yumeiho masszázs

A Yumeiho japán masszázs technikával kapcsolatos cikkek és érdekességek. Yumeiho masszázsterapeuták adatbázisa. Lépjen kapcsolatba velem, hogy Önt is feltölthessem oldalamra. Yumeiho tanfolyamok folyamatosan frissülnek.

Yumeiho masszázs

Yumeiho masszázs

Az egyik, talán kevésbé ismert ősi keleti masszázsfajta a Yumeiho masszázs gyökerei Kínába nyúlnak vissza, hiszen a buddhista kolostorokban a shaolin szerzetesek a harcosok egészségét és energiáit tartották karban vele, mai formáját azonban egy japán professzor, Masayuki mester alkotta meg. Európába mint az ősi Japán masszázson alapuló forma vált népszerűvé, s mint általában a keleti masszázsokat, ezt is földön, laza, könnyed öltözékben végzik.

Yumeiho videó

Yumeiho videó

A yumeiho masszázsterápia bemutató videója. Megismerheted ennek a japán masszázstechnikának a fogásait, hallhatod, ahogy kiropogtatják a páciens gerinccsigolyáit. Érdemes végignézni, mert biztos, hogy kedvet fogsz kapni hozzá.

Zemmasszázs, Dunakeszi

Zemmasszázs, Dunakeszi

Zemmasszázs Dunakeszin: számos masszázsfajta közül választhat, illetve kérheti az okleveles masszőz, Zámbó Lászlóné Emmi tanácsát, a honlapján található elérhetőségek valamelyikén. Az alábbi masszázsfajtákat, illetve terápiás módszereket veheti igénybe: Svéd- vagy gyógymasszázs, Gyógy nyirokmasszázs, Gyógy fascia masszázs, Érintéses masszázs, Fogyasztó - zsírégető - alakformáló testmasszázs, Frissítő talpmasszázs, Frissítő testmasszázs, Thai masszázs, Hegyikristály szín-és fényterápia, Kebel masszázs, Fogyasztó nyirokmasszázs, Yumeiho masszázs.

Zoltán Erikával az Ayurvédikus babamasszázsról

Zoltán Erikával az Ayurvédikus babamasszázsról

Zoltán Erika Café c. műsorában az Ayurvédikus babamasszázsról szólt a beszélgetés. Az Ayurvédikus babamasszázs speciális gyógyolajokkal végzett masszázsfajta. Őshazája India, ahol napjainkban is a mindennapi mama-baba kapcsolat szerves részét képezi. Hatékonyságában felülmúlja az egyéb masszázsfajtákat. A babamasszázs foglalkozások során megállapítjuk a baba testalkatát Ayurvédikus elvek szerint, mely abban segít, hogy a babát megfelelő gyógyolajjal tudjuk kezelni, valamint megtanulhatják az anyukák az ayurvédikus babamasszázs menetét, miközben hasznos információkkal gazdagodhatnak az ayurvédikus babanevelésről, az ayurvédikus baba-mama kapcsolatokról, azoknak kihívásairól és megoldásairól, hogy babájuk boldog kisbaba lehessen!

Tuti menü