Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ayurvédia - Cellulit [3. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Ayurvédia - Cellulit [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Ayurvédia, lávaköves masszázs (11. ker.)

Ayurvédia, lávaköves masszázs (11. ker.)

A masszázs célja a teljes ellazulás, kikapcsolódás és nyugalom elérése egy olyan folyamat eredményeként, melyet úgy hívunk: lávaköves masszázs. E masszázs lényege, hogy a svédmasszázs fogásaival fellazítjuk az izmokat, majd egyénre szabott aromaterápiás olajjal átkenjük a masszírozni kívánt felületet, és végül az egész testet átmasszírozzuk felmelegített lávakövekkel, hogy az illóolajok e kövek segítségével még fokozottabban fejtsék ki hatásukat. Sokaknak a lávaköves masszázs jelenti a teljes regenerálódást. Kedvezményes bérletekkel és ajándékutalványokkal támogatjuk egészségét! Masszázsaink elérhetők Budapest zöld, 11. kerületi részében Masszázsközpontunkban! Kedvezményes árakkal és barátságos környezetbe várjuk kedves leendő vendégeinket!

Ayurvedika.hu, I. magyar ayurvédikus portál

Ayurvedika.hu, I. magyar ayurvédikus portál

A portál az ayurvédikus ismeretek terjesztésére, az Ayurvédát ismerő, vagy kereső emberek tájékoztatására szolgál. Tartalma kiterjed az ayurvédikus életmód, táplálkozás, egészség, gyógyászat, és szépségápolás területeire. A honlapon információt kaphatnak az élet legfontosabb aspektusairól, mint a család, a baba-mama kapcsolatok, a gyermeknevelés, de a spirituális útkereséshez is, amelyekkel az ember szolgálhatja saját testi-lelki egészségét.

Ayurvédikus babamasszázs kismamáknak

Ayurvédikus babamasszázs kismamáknak

Az Ayurvédikus babamasszázs speciális gyógyolajokkal végzett masszázsfajta. Őshazája India, ahol napjainkban is a mindennapi mama-baba kapcsolat szerves részét képezi. Hatékonyságában felülmúlja az egyéb masszázsfajtákat. A babamasszázs foglalkozások során megállapítjuk a baba testalkatát Ayurvédikus elvek szerint, mely abban segít, hogy a babát megfelelő gyógyolajjal tudjuk kezelni, valamint megtanulhatják az anyukák az ayurvédikus babamasszázs menetét, miközben hasznos információkkal gazdagodhatnak az ayurvédikus babanevelésről, az ayurvédikus baba-mama kapcsolatokról, azoknak kihívásairól és megoldásairól, hogy babájuk boldog kisbaba lehessen!

Ayurvédikus babamasszázs tanfolyam kismamáknak Kaposváron

Ayurvédikus babamasszázs tanfolyam kismamáknak Kaposváron

Az Ayurvéda India több mint 5000 éves gyógyító tudománya. ?Élet Tudománya?-nak szokták nevezni, mert az ayur az életet, a véda pedig a tudást jelenti. Az ayurvédikus babamasszázs tanfolyam 4 alkalomból áll. A tanfolyamon egyszerre 4-5 kismamával és babájukkal tudok foglalkozni. A masszázs személyre szabott, így a baba az ayurvédikus testtípusának megfelelő olajjal van maszírozva. A masszázs a mama ölében történik.

Ayurvédikus felnőttképzések

Ayurvédikus felnőttképzések

Cégünk, az Ayurvedia, Ayurvédikus masszázs- és oktatóközpont, 2007 óta foglalkozik Ayurvédikus felnőttképzésekkel. Célunk bemutatni a magyar embereknek az Ayurvéda filozófiáját és bevezetni hallgatóinkat az Ayurvédikus masszázsok, az ayurvédikus életmód rejtelmeibe, megőrizve az Ayurvéda hamisítatlan törekvéseit.

Ayurvédikus masszázs - Astoria

Ayurvédikus masszázs - Astoria

Az ayurvédikus terápiák, így a masszázs is mindig a friss, természetes alapanyagok felhasználására törekszik. A masszázshoz az eredeti ayurvédikus hagyomány szerinti bio minőségű, hidegen sajtolt, természetes növényi olajokat használok. Minden masszázskezelést első alkalommal a vendég ayurvédikus testtípusának meghatározása előz meg. Erre azért van szükség, mert ennek ismeretében választom ki személyre szabottan az alkalmazott masszázsolaj típusát. Az ayurvédikus testalkatnak megfelelő olajjal történő masszázskezelés hozzájárul a doshák egyensúlyának megteremtéséhez. A meleg olajokkal végzett masszázs elősegíti a méregtelenítési folyamatokat, amelyeket minden esetben az adott testrész gyógynövényes gőzölése zár. Ez az eljárás serkenti a méreganyagok távozását a bőrön keresztül, és az olajos masszázzsal együtt sokkal hatékonyabb méregtelenítési folyamatot eredményez. A komplex masszázskezelés az egyik legjobb módszer a test energiaáramlásának és a salakanyagok kiválasztásának serkentésére. A masszázskezelések alkalmazhatóak általános élénkítésre, fáradtság ellen, testi fájdalmakra, mozgásszervi problémákra és stresszkezelésre.

Ayurvedikus masszázs Szegeden

Ayurvedikus masszázs Szegeden

Fehér Zsuzsanna masszőr az Ayurvedával természetgyógyászati tanulmányai során ismerkedett meg, az Ayurveda keralai ágát képviseli. Természetgyógyászatot a szegedi Natura Holisztikum Tudományos Felnőttképző Intézet keretein belül tanult. A képzés során lehetősége volt többek között a fitoterápia, az apiterápia, az aromaterápia, a fűszernövények gyógyászati célú felhasználása, a táplálkozástan, a relaxációs technikák, a mozgás ? és masszázsterápiák (chi - gong, jóga) elsajátítására. 2007-ben letette az ETI (Egészségügyi Továbbképző Intézet) természetgyógyászati alapmodul vizsgáját. 2011-ben végezte el a keralai ayurvedikus masszázstanfolyamot. Mestere Raman Panicker Sudhakaran ayurvedikus panchakarma terapeuta (Kerala) és masszőr, aki több mint 20 éves tanítási és gyógyítási gyakorlattal rendelkezik.

Ayurvédikus testápolás

Ayurvédikus testápolás

Az ájurvéda szerint korán kellene felkelni, reggel 4 és 6 között. Az Ég, a Fény, a Levegő, a Föld és a Víz reggel a legtisztábbak. Így igaz! Miként az is, hogy a kora reggeli napsugarak pusztítják el leginkább a kórokozókat. Ám a korai kelés csak akkor igazán élvezetes, ha a felkelés előtt úgy 10-12 órája már nem ettünk semmit, vagyis az emésztés teljesen befejeződött.

Az akupresszúra alapjai

Az akupresszúra alapjai

Az akupresszúra egyfajta hagyományos kínai gyógymód, mely ugyanazon az elven alapul, mint az akupunktúra. Az akupresszúrában azonban - ahogy a neve is mutatja - nyomást gyakorlunk bizonyos pontokra, nem pedig tűket használunk, mint az akupunktúránál.

Hirdetés
Az ayurvédáról

Az ayurvédáról

Az Ájurvéda India ősi orvostudománya. Kora kb. 5-6000 évre tehető. Összefoglaló feljegyzések i.sz.e. a V I- V. században jelentek meg. Az ájurvéda nem nép- gyógyászat, nem gyógyító vallás, nem misztikus és főleg nem kuruzslás. A gyógyítás tudományos, ellentmondások nélküli és jól egyeztethető a nyugati orvoslással. Haté- konyságának, eredményességének köszönhetően egyre népszerűbb az egész világon. Ezt mi sem igazolja jobban mint az a tény, hogy Európában kb. 3000 ájurvéda szakorvos műkö- dik és egyre több orvos választja az ájurvéda gyógyászatot mint egy külön szakosodást. Az Egyesült Államokban közel 50 egészségügyi szakközépiskola oktatási programjába beve- zették az ájurvédikus terápiák oktatását.

Babamasszázs

Babamasszázs

A testünk szerves egész, ezért nem csupán a beteg területet kell kezelni. Amely testrészünk beteg az a leggyengébb ezért ez okoz tüneteket. A legtöbb probléma pszichoszomatikus, mert a test és az eme nem különálló egység. A terápia két oldalról is megközelíthető. A testen és az elmén keresztül is. Ha az elmét megszabadítjuk minden ránehezedő gondtól, és ezzel aktívvá tesszük, felgyorsul az energiaáramlás, bekövetkezik a gyógyulás folyamata.

Babóka - babamasszázs

Babóka - babamasszázs

Svédmasszázson alapuló babamasszázs valamint babamasszázs tanfolyamok szülők és várandós kismamák részére. Lehetőség van egyéni, csoportos és intenzív babamasszázs tanfolyamokon részt venni. A babamasszázs elméleti és gyakorlati részből áll. A babát a lábujjától a feje búbjáig megmasszírozzuk Elméletben az előkészületekről a babamasszázs jótékony hatásairól valamint a gyermekek testfelépítéséről beszélgetünk. Szeretettel várlak!

Bhakti Alakformáló Stúdió

Bhakti Alakformáló Stúdió

A rohamosan fejlődő technika mellett ma már számos eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy sikeresen vegyük fel a harcot a narancsbőr ellen. A személyes állapotfelmérés során, és a kezelések alatt is folyamatosan igyekszünk az életvitellel, táplálkozással kapcsolatban is hasznos tanácsokkal ellátni vendégeinket. Alakformáló stúdiónkban nyugodt környezetben próbálhatod ki különféle masszázsainkat, mint a narancsbőr masszázst, gyógymasszázst, relaxációs, kismama vagy illóolajos masszázst, illetve fogyasztó, fiatalító, zsírbontó kezeléseinket.

Brigitta Masszázs - gyógymasszázs

Brigitta Masszázs - gyógymasszázs

A budapesti Corvin negyednél található masszázsszalonban a következő masszázs és testkezelő szolgáltatásokkal várom gyógyulni, felfrissülni vágyó vendégeimet: gyógymasszázs, sportmasszázs, cellulit masszázs, kavitációs zsírbontás. Célom, hogy hatékonyan segítsek a számos testi panasszal küszködőknek. Hiszem, hogy a legeredményesebb gyógyító kezelés a gyógymasszázs. Kérem látogasson el weboldalamra, ahol részletesebben olvashat masszázs szolgáltatásaimról. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bátran a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Budagyöngye Thai masszázs

Budagyöngye Thai masszázs

Célunk, hogy elhozzuk Önnek az eredeti, tradicionális thai masszázs varázsát, éppen ezért szalonunkban kizárólag thai masszőröket alkalmazunk. Valamennyien sok éves tapasztalattal rendelkező, képzett Wat-Po masszőrök. Örömünkre szolgálna szalonunkban üdvözölni Önt a hét bármely napján, hétfőtől vasárnapig! Thai masszázs A Thai masszázs több száz éves hagyományokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. A masszőrök legjobbjai a bangkoki 'Wat Po' templom szerzetesrendjének iskolájában sajátítják el a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. A masszázs könnyű, kényelmes ruhában,a földön elhelyezett matracon történik. Sajátossága, hogy a thai masszőrnők ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során - igen eredményesen.

Budapesti Kiropraktika Központ

Budapesti Kiropraktika Központ

Mi a kiropraktika? Egy tudomány, filozófia és művészet, mely a test belső öngyógyító működésével, erejével foglalkozik, az agy, a test és a gerinc összefüggésével és ennek az összefüggésnek a gyógyulásra és egészségmegőrzésre való hatásával. Egy gyógymód, mely a test strukturális egységének karbantartására helyezi a hangsúlyt. Egy konzervatív gyógymód, mely nem alkalmaz gyógyszeres és műtéti beavatkozást. Egy módszer, mely gyógyít, karbantart és elősegíti a helyes működést, hogy az összes sejtben a rezgések a megfelelő frekvenciáján működhessenek. A kiropraktika fő elve: Minden anyagban létezik egy univerzális intelligencia, ez adja az anyag összes tulajdonságát és működését, ezáltal biztosítja a létezését.

Cellulit kezelés masszázzsal

Cellulit kezelés masszázzsal

Méreganyagok mindig kerülnek a szervezetünkbe. A zsírszövetben raktározódnak. Megnövekednek a zsírsejtek, lassítják a véráramlást és a nyirokkeringést, könnyen felhalmozódnak a káros anyagcseretermékek is. Nehéz csak fogyókúrával megszabadulni a zsírtól, mert csak besűrűsödik a sejtközi folyadék, ami salakanyagokkal dús.

Tuti menü