Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cellulitisz - Életvár [4. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Cellulitisz - Életvár [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Cellulitisz Eltüntetése, avagy Hatásos-e a Cellulit Masszázs ?

Cellulitisz Eltüntetése, avagy Hatásos-e a Cellulit Masszázs ?

A cellulit kialakulásának többféle oka is lehetséges és leginkább a nőknél fordul elő. Ez természetesen esztétikai szempontból tekintve zavaró is lehet a cellulittal küszködők számára, ezért folyamatosan keresik a megoldást milyen módszerrel lehetne eltüntetni, vagy legalábbis csökkenteni a narancsbőrnek is nevezett apró barázdákat. A cellulit masszázsnak is többféle módszere van, mely mind a méreganyagok távozásában, mind a kötőszövetek erősítésében, valamint a bőr feszesítésében is komoly változásokat eredményezhet, ha azt megfelelő körülmények között szakszerű módszerekkel végzik. De melyek is ezek a szakszerű módszerek, amelyeket akár a masszázs szakemberek számára is értékes további szolgáltatást nyújtanak?

Clear Nature Kft.

Clear Nature Kft.

A Clear Nature Kft. abból a megfontolásból jött létre, hogy új lehetőségeket teremtsen leendő vagy már végzett masszőröknek, kozmetikusoknak és a szépségápolás területén tevékenykedő szakembereknek. A vállalkozás fő célja, hogy olyan új a mai irányzatoknak megfelelő továbbképzéseket szervezzen, akik fontosnak tartják a minőségi alapanyagok használatát, a különleges kezelési struktúrák elsajátítását. Célkitűzéseink között szerepel, hogy a nálunk tanulók teljes körű és alapos képzéseken vehessenek részt. A tanfolyamok szervezése során különös hangsúlyt fektetünk a résztvevők magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzésére. Célunk, hogy a megszerzett tudást, tovább bővíthessék a hallgatók, így folyamatos továbbképzési

Cranio - Debrecen

Cranio - Debrecen

A craniosacralis terápia egy különlegesen gyengéd, mégis rendkívüli módon hatékony kezelési forma, amely egyre elterjedtebbé válik. A kezelés jellemzője a mikromanipuláció, amely a koponyacsontok mikromozgásainak korrigálásán alapul. Ennek segítségével hatást gyakorolhatunk a test egyéb részeire, szerveire, szervrendszereire. A terápia célja a kötőszövetes határok, lemezek ellazítása, az ízületi feszültségek korrekciója, az izomrelaxáció,az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának normalizálása, az idegi funkciók harmonizálása, a koponyán belüli keringés javítása. A craniosacralis terápia egészen más, mint a masszázs, a csontkovácsolás vagy a gerinc egyéb kezelési formái. A kezelés során alkalmazott mozdulatok rendkívül gyengédek, aprók, érzékenyek, a terapeuta nem alkalmaz tekintélyes fizikai erőt vagy hirtelen mozdulatokat. A szervezet természetes ritmusát, hullámait követi, ezt használja fel a szervezetben történő változások előidézéséhez.

Cranio-sacralis terápia - Natural Balance

Cranio-sacralis terápia - Natural Balance

A craniosacralis (ejtsd. kranioszakrális) terápia egy különlegesen gyengéd, mégis rendkívül hatékony kezelési forma, amely egyre elterjedtebbé válik széleskörű alkalmazási lehetőséginek köszönhetően. Általánosan javítja az életminőséget és segít konkrét betegségek, problémák kezelésében is. Serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, csökkenti a stresszt, javítja az immunrendszer működését, visszaadja a fizikális életerőt, és jó közérzetet biztosít. A terápia célja a kötőszövetes határok, lemezek ellazítása, az ízületi feszültségek korrekciója, az izomrelaxáció, az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának normalizálása, az idegi funkciók harmonizálása, a koponyán belüli keringés javítása.

Cranio-sacralis videó

Cranio-sacralis videó

Ezen a videón megismerheted a Cranio sacralis terápia lényegét, megnézheted a masszázsterápia fogásait. Ez a videó próbál segítséget nyújtani neked abban, hogy ha a cranisacralis terápiát választanád, mint kezelési módot, akkor ne csalódj benne.

Craniosacralis masszázs | gerincfolyadék áramlása

Craniosacralis masszázs | gerincfolyadék áramlása

A módszert még a 20. század elején William Sutherland amerikai csontkovács dolgozta ki elsőként. Ezt követően születtek meg sorra a tanulmányok a témában, és terjedt el világszerte, iskolák jöttek létre. Ez a technika a koponyában (cranium), és a keresztcsontig (sacrum) a gerincoszlopban pulzáló agy és gerincfolyadékra fókuszál. Ha a folyadék áramlásában akadály keletkezik, vagy ritmusában zavar jön létre, az negatívan befolyásolja a lelkiállapotot és a szervezet működését. A lelki vonatkozások az agyon keresztül bioelektromos úton hat a zsigeri szervekre. A terápia kezelési felülete magában foglalja a koponya valamennyi csontját, arcot, szájat, a koponyacsontot. Ez a gerincvelői folyadékrendszer hasonlóan a szívérrendszerhez, vagy a légzőrendszerhez, érezhető ritmussal bír, és ennek megfigyelése segít az orvosoknak annak megállapításában, hogy a test jól működik e, és ha probléma van, hol kell végrehajtani a kezelést.

Craniosacralis terpáia az idegrendszerre

Craniosacralis terpáia az idegrendszerre

Formasszázs Stúdiónál képzett masszőr várja az őket felkereső pácienseket. Craniosacralis terápia kiváló választás amennyiben az idegrendszerrel kapcsolatos bármilyen jellegű panasz merül fel. Széles körben sok fajta panasz kezelésére szolgáló masszázs, allergiára, hát- és fejfájásra, mozgásszerv kezelésére, pszichés és immunrendszeri panaszok kezelésére egyaránt jó választás. A kezelési területekről részletesebben is lehet olvasni a stúdió weblapján, valamint előzetes időpont egyeztetés után a XIII. kerületben lehet felkeresni.

Csontkovács fórum

Csontkovács fórum

Ha jó csontkovácsot keres magának, akkor ezen a csontkovács fórumon felteheti kérdését. Közel 100 terápiáról talál leírást, illetve fórum témákat. Lépjen be és böngésszen kedvére a több mint 20-féle masszázsterápia között.

Derékfájásra csontkovács?

Derékfájásra csontkovács?

A gerinc helytelen tartása, a csigolyák állapota kihatással van egész testünkre, a vérnyomásunkra, egész közérzetünkre. Napjainkban a kevés mozgás, az ülömunka, az autózás és tudjuk jól az életforma amit élünk, nem nevezhetö egészségesnek. Bedobunk néhány kávét napközben és este már tul fáradtak vagyunk egy kis sétához.

Hirdetés
Dorn és Breuss masszázsterápia

Dorn és Breuss masszázsterápia

A csigolyaoszlopon és az izeleteken különböző speciális fogásokkal történő gyógyítás olyan régi mint az emberiség. A Dorn féle manuális terápia alapjait a népgyógyászatban kell keresni. Új benne, hogy a 'Gyógyító' a tapasztalatait egy egységes, rendezett terápiafomává alakította.

Dorn módszer

Dorn módszer

Gyógyulás a gerincoszlopon keresztül! A Dorn módszer egy gyengéd, hatékony, biztonságos gyógymód a gerinc és egyéb ízületek kezelésére. Számos megbetegedést lehet vele kezelni, amelyek közvetlenül vagy közvetett úton kapcsolatban vannak a gerincoszloppal. Mozgásszervi, belső szervi és pszichés megbetegedések kezelésében egyaránt hatékony.

Dorn-Breuss féle manuálterápia (német)

Dorn-Breuss féle manuálterápia (német)

Die Dorn´sche Methode erfordert ein gewisses Umdenken bezüglich der Vorstellung über die Entstehungsgeschichte vieler Erkrankungen. Das Rückenmark, das nicht nur Muskeln, Sehnen und Haut nervlich versorgt, sondern auch ganz wesentlich an der Regulierung der inneren Organe beteiligt ist, kann durch Fehlstellungen der Wirbelkörper dermaßen beengt werden, daß Krankheiten der betroffenen Gebiete entstehen können!

Dorn-Breuss masszázsterápia

Dorn-Breuss masszázsterápia

A Dorn-Breuss Terápia magába foglalja a 'Dorn módszert' és a 'Breuss masszázst', és a fizika és az anatómia alapjaira épül. A Dorn mód egy a csigolyákon és izületeken zajló szelíd kezelés. Olyan betegségeken segít melyek direkt vagy indirekt módon kapcsolódnak a hátgerinchez. Teljesen biztonságos, nagyon hatásos és nem igényli semmilyen gyógyszer alkalmazását.

Dorothy Lomi Lomi masszázsok

Dorothy Lomi Lomi masszázsok

Hisz az energiával való gyógyításban, netán szüksége lenne egy kis lazításra? Álljon meg egy pillanatra és meditáljon! Szolgáltatásaim között megtalálhatja a Hawaii, Lomi lomi nui és mauri gyógyító masszázst. Honlapomon érdekességeket is olvashat a masszázs típusokról és azok összetevőiről. Aki gyógyulni szeretne, szeretettel ajánlom számára az energiával való gyógyítást, a csakra tisztítást és a meditációt. Masszázs terápiában is van lehetősége részt venni. Tapasztalja meg a teljes gyógyulást és a nyugalmat, ami átjárja testét gyógyító masszázsainkkal! Ha szeretne egy kicsit megállni, lazítani és gyógyulni rohanó világunkban, vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen!

Edina masszázs Budapest-Egészségmegőrzés, alakformálás

Edina masszázs Budapest-Egészségmegőrzés, alakformálás

Olyan segítségre van szükséged, amely alkalmas a testi-lelki gondok hatékonyon megelőzésére? A legjobb helyen jársz. Szeretnéd problémáidat megszüntetni? Kiszakadni a nehéz hétköznapokból és felszabadulni? Kapcsolj ki, az egész testedet ellazító egészségmegőrző, vagy alakformáló kezelésünkkel. Egy kellemes masszázs Budapesten és környékén egészséged és napi teljesítő képességed megőrzése érdekében, miután kipróbáltad, kihagyhatatlan részévé válik az életednek. Masszázs Budapesten és környékén? Igen, mert bár szalonunk Kerepesen a Napsugár Üzletházban található, de időpont egyeztetés után, igény szerint akár házhoz is megyünk. Ismerd meg weboldalunkon az általunk alkalmazott egészségmegőrző és alakformáló kezeléseket, és a kapcsolati menüponra kattintva, a kapcsolati űrlap segítségével akár már most bejelentkezhetsz szalonunkba, első, a testedet teljesen ellazító, feltöltő masszázsra.

Egzotikus gyógymód léleknek és testnek

Egzotikus gyógymód léleknek és testnek

A masszázs sokak számára luxus, pedig ez az egyik "legkézenfekvőbb" és legősibb módszer a testi és lelki panaszok orvoslására. Bár hazánkban egyre népszerűbbek a különféle masszázs-szolgáltatások, a hétköznapi nevén thai masszázsnak nevezett technika még mindig különlegesnek számít, ráadásul téveszmék is övezik. Hallatán ugyanis sokan erotikus szolgáltatásra asszociálnak, pedig a pontos nevén tradicionális orvosi thai masszázsnak semmi köze nincs a szexiparhoz.

Életvár - Cellulit masszázs Pilisvörösváron

Életvár - Cellulit masszázs Pilisvörösváron

Pilisvörösváron élő és tevékenykedő okleveles természetgyógyász, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta honlapja. A honlapon részletes ismertető olvasható azon masszázs szolgáltatásokról, melyekkel Boglárka foglalkozik valamint olvashatók egészséggel kapcsolatos írások, cikkek is. A cellulit masszázs, masszázs szolgáltatásaink egyik kiemelt, bár nem az egyetlen területe. A cellulit masszázs során használt illóolajok fokozzák a kezelés hatását (alkalmazott illóolajok: levendula, fahéj, citrom, ciprus, teafa). Pilisvörösvár két pontján várjuk vendégeinket.

Tuti menü