Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Holistic - Ma Uri [6. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Holistic - Ma Uri [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Holistic Pulsing videó

Holistic Pulsing videó

Schneider Ferenc a Zenit Tv-ben bemutatja a Holistic Pulsingot a Béky László által vezetett sana zug című műsorban. Ismerkedjen meg a lélekmasszázzsal. Nézze végig a videót, hogy közelebb kerüljön ehhez a különleges masszázsterápiához.

Holistic Pulsing, a lélek masszázsa

Holistic Pulsing, a lélek masszázsa

A Holistic Pulsing, a lélek masszázsa egy manuál (kézi) terápia, amely átvitt értelemben leginkább a masszázs fajták közé sorolható, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. Ausztráliában és Új-Zélandon ezt a módszert már régen ismerik és alkalmazzák. Magyarországon a lélekmasszázs, vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen, alternatív módszer, amely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. A Holistic Pulsing a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- ás öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ez a kezelési technika a maga egyszerűségével egyedülálló és a kezelt személyeknél igen rövid idő alatt meglepő változásokat indít el. Célja az energetikai egyensúly elérése.

III. kerületben hatékony masszázs

III. kerületben hatékony masszázs

Különféle változatos gyógymasszázsban lehet része az érdeklődőknek a III. kerületben, a Medical 4 You jóvoltából. A központban kiválóan képzett szakemberek dolgoznak, akik mindenki számára egyéni, testre szabott kezelésekkel biztosítják a gyógyulást, javulást. Svéd, valamint tradicionális japán, és aromaterápiás masszázsban is kiválóak. A testi gyógyulást, lelki kezelések is kísérik, ezáltal test és szellem együtt indulhat javulásnak. A kezelésekre online is vagy telefonon is van lehetőség időpont kérésre.

Irodai -mobil masszázs

Irodai -mobil masszázs

Az irodai - mobil masszázs stresszoldó, közérzetjavító szolgáltatás, mely történhet munkahelyen, rendezvényeken, magánotthonokban. A masszázs teljes öltözetben, speciális székben történik, olaj és krém használata nélkül. Javítja az agy oxigénellátását, felfrissíti a fáradt izmokat, teljesítményfokozó hatással rendelkezik.

Irodai masszázs

Irodai masszázs

Az irodai mobil masszázs vagy 'office massage' a leghatékonyabb módja, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak, mert az irodai mobil masszázs: - növeli a dolgozók teljesítmény és koncentrációs képességét, - hatékony a stressz ellen, - munkavédelmi szerepe jelentős - erősíti a dolgozók lojalitását munkahelyük felé.

Jótanácsok csontkovács választásához

Jótanácsok csontkovács választásához

Valószínűleg Te is hallottál legendákat csodatevő csontkovácsokról, akik állítólag egy mozdulattal "tesznek helyre porckorongsérveket. Ha valakinek komoly fájdalmai vannak, és pár eredménytelenül megfutott kör után úgy érzi, hogy a hagyományos kórházi nem nyújt számára hathatós segítséget, akkor hajlamos minden követ megmozgatni, és mindent kipróbálni, hogy enyhítse a fájdalmát. Amikor esetleg műtét is kilátásba kerül, akkor ez a tendencia a legtöbb embernél tovább fokozódik. Volt páciensem, aki a hét minden napján másfajta kezelésre járt.

Kahi Loa - 7 őselem masszázs

Kahi Loa - 7 őselem masszázs

A Kahi Loa, amit "varázskezek"-nek is szoktak nevezni, egy nagyon hatékony ősi vibrációs energia, melyet a hawaii sámánok őriztek meg. Megnyugtatja a csontokat, a bőr érintésével támogatja a test öngyógyító folyamatait. Finom masszázs, mely szorosan kapcsolódik a hawaii spirituális kultúrában központi szerepet játszó 7 őselemhez. Célja: az Életerő szabad és bőséges áramlásának elősegitése és fenntartása a befogadóban. Segíti a test öngyógyító folyamatait, de mélyre ható és hosszantartó pozitív hatást eredményez az elmében, lélekben és az energetikában is. Ez a szerető érintés, melyet a Kahi Loa használ, majdhogynem elfelejtett nyelv. Az érintés a legősibb gyógyitási forma, melyet a sámán gyógyitók minden kultúrában évezredeken keresztül használtak, mai rohanó világunkban nagyon hiányzik. A Kahi Loa jót tesz a kisbabáknak, idősebbeknek , akik sokszor gyengék , de a hatalmas maori harcosoknak is segített a sérülésekből és betegségekből történő talpra állásban. A Kahi Loa könnyű ruhában történhet , időtartama önálló masszázsként adva kb. egy óra, de a kétórás Ma-Uri masszázsnak is szerves részét képezi. ;

Kahi Loa - hawaii őselemek masszázsa

Kahi Loa - hawaii őselemek masszázsa

A Kahi Loa egy nagyon régi hawaii-i sámán masszázstechnika, amelyben a kupua (a beavatott) hét őselemmel dolgozik a páciens fizikai- és asztráltestén. Kahi szó jelentése: lágy érintés vagy nyomás, serkentés, tűz, áramlás, egység. Loa: nagy, hosszan tartó, magas, magasztos.

Kahi Loa masszázs (II.)

Kahi Loa masszázs (II.)

A Kahi Loa-t Varázs Kezeknek is szokták hívni. A Kahi Loa egy kevéssé ismert, de nagyon hatékony ősi vibrációs energia, amit a Hawaii őslakók őriztek meg, megnyugtatja a csontokat a bőr érintésével,így támogatva a test öngyógyító folyamatait.

Hirdetés
Kellemes masszázs nyugodt környezetben

Kellemes masszázs nyugodt környezetben

Tapasztalja meg test és lélek harmóniáját a Meridián Wellness Stúdióban. Teréz körúti szalonunkban kozmetikai kezelésekkel, alakformáló kezelésekkel, hylauronsavas szépészeti eljárásokkal várjuk azokat, akik felüdülésre, megújulásra vágynak. Próbálja ki különleges, természetbarát kezeléseinket, a cukorpasztás szőrtelenítést és a kényeztető masszázst, vagy válassza modern, rádiófrekvenciás masszázskezelésünket, vagy növényi őssejtek hatására épülő kozmetikai beavatkozásainkat! Szeretettel várjuk!

Köpölyözés narancsbőr ellen

Köpölyözés narancsbőr ellen

Mára már közismert fogalom a vákuumos kezelés, és általában véve a vákuumtechnológia, de talán kevesen tudják, hogy milyen messzi időkre nyúlik vissza a vákuumos gyógyítás, szépítés eredete. Sokaknak talán ismerősen cseng a köpölyözés szó. Nos, nem véletlenül, hiszen ez a vákuumtechnológia egyik ősi formája. A köpölyözés lényegében nem más, mint hő és egy üvegbura segítségével légmentes közeg létrehozása. A hőt helyettesítheti egy pumpa is, és az 'üvegbura' avagy köpölyöző pohár a korai időkben, pontosabban az ősi egyiptomiaknál még bambuszból készült. A görögök pedig annyira nagyra becsülték a köpölyözés, azaz vákuumos kezelés erejét, hogy az orvosok emblémájául is a köpölyözőburát választották.

Lábmasszázs - Hogyan masszírozzuk talpunkat?

Lábmasszázs - Hogyan masszírozzuk talpunkat?

A lábmasszázs más néven reflexológia egy ősi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal", amelyek lefedik a lábfej egész területét. Lábunkban állítólag 7000 idegvégződés található. A keleti terapeuták tudják, hogy melyik pont milyen testrész állapotát tükrözi.

Lávaköves masszázsterápia

Lávaköves masszázsterápia

A lávaköves masszázs, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. Ez a masszázsfajta a Shiatsu terápia továbbfejlesztett változata. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomják a köveket. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő.

Lélekmasszázs és a stresszoldás

Lélekmasszázs és a stresszoldás

A stresszoldás egyik alternatív módszere a lélekmasszázs. Felgyorsult világunkban az életmódunk megváltozásának köszönhetően szellemünk, lelkünk, s fizikai testünk folyamatos feszültségnek van kitéve. A lélekmasszázs már ősidők óta ismert technika, mely oldja a stresszt, a félelmekből kialakult feszültséget, a fel nem dolgozott és a tudatalattiban ott szunnyadó korábbi lelki sérüléseket.

Lélekmasszázs-Gyógykuckó

Lélekmasszázs-Gyógykuckó

A betegségeket, problémákat több oldalról megközelítve hatékonyabb gyógyulás érhető el, minden embernél egyéni úton. Ehhez a hagyományos orvosi -pszichiátriai kezelés mellett természetgyógyászati módszerekkel is dolgozunk Budapesten, Óbudán. Eszerint dolgozunk biorezonanciával, manuálterápiával (masszázs, akupresszúra, testgyertya és fülgyertya, moxa terápia), kineziológiával, Bach-virágterápiával. Hagyományos orvosi módszerekkel (gyógyszer is), pszichoterápiával, egyénre szabottan. Az első alkalommal igény szerint konzultáció, állapotfelmérés zajlik, majd kidolgozzuk a kezelési tervet. Ha egyéni elképzeléssel érkezik hozzánk, természetesen ennek megfelelő szolgáltatást nyújtunk, vagyis az egyes kezelések (masszázs,pszichoterápia) külön-külön is kérhetőek. Amennyiben tanácstalan abban, hogy milyen kezelésre lenne szüksége akkor rendelkezésre állunk az egyénre szabott terápiás tervvel is.

Ligetszépe Masszázs szalon és Vitálpont

Ligetszépe Masszázs szalon és Vitálpont

A Ligetszépe Masszázs szalon Pátyon, kellemes, barátságos környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal várja szépülni, felfrissülni vágyó Vendégeit! Folyamatos akciók! Frissülő masszázs technikák, és alapanyagok, a legújabb trendeknek és igényeknek megfelelően. Bejelentkezés: előzetes megbeszélés alapján. Parkolási lehetőség a szalon területén!

Ma-Uri masszázs eredete

Ma-Uri masszázs eredete

Hasznos információk a Ma-Uri masszázsról. Weboldalunkon gyorsan választ kaphatsz arra, hogy valójában honnan is ered ezen masszázstípus múltja, és hogy milyen ősi mozdulatokat tartalmaz egyáltalán. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen előnyökkel járhat egy Ma-Uri masszázs, akkor látogass el honlapunkra, és nézz körül!

Tuti menü