Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ma uri - Mikor [7. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Ma uri - Mikor [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Ma-uri masszázs és Huna filozófia

Ma-uri masszázs és Huna filozófia

Ma-Uri masszázs eredete A masszázs gyökerei az ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza. A polinéz szigetek - Hawaii, Új-Zéland, Húsvét-sziget lakói már az idők kezdete óta ismerik a Huna filozófiát. A Huna titkot vagy titkos tant jelent, utalva arra, hogy ez a tudás csak egy szűk réteg számára volt elérhető. A Huna őrei, a Kahunák, a pszichológia, az emberi psziché és a természeti törvények mély ismeretével rendelkeztek, melynek segítségével csodaszámba menő gyógyulásokat és eredményeket értek el. A Huna nem vallás, hanem életfilozófia és egyfajta gyakorlati tanítás. Bölcsességei a pozitív gondolkodásra, önismeretre és a természettel való harmóniára tanítanak.

Ma-uri masszázs pároknak

Ma-uri masszázs pároknak

Szinkron masszázs pároknak. Gyere el barátoddal avagy barátnőddel egy páros masszázsra, ahol két masszőr foglalkozik veletek egy időben két ágyon. A masszázs harmóniát teremt a párok között, segíti az esetleges problémák megoldását és a kapcsolat elmélyítését.

Ma-Uri masszázs videó

Ma-Uri masszázs videó

A Ma-Uri masszázs Új-Zélandról és az ősi polinéz szigetvilágból származó technika, ahol a mai napig a gyógyító hagyomány szerves része. A Ma-Uri szó jelentése a Fehér Fény gyermeke és a Korlátozásoktól mentes utód. Egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, melynek középpontjában az egészség és a gyógyítás, az önfejlesztés és a személyes gyarapodás áll.

Magyarországi Yumeiho Egyesület

Magyarországi Yumeiho Egyesület

Magyarországi Yumeiho Egyesület honlapja. A Yumeiho masszázsterápiával kapcsolatos fontos információkról értesülhet oldalunkon. Yumeiho masszázs oktatás, tanfolyamok az Egyesület égisze alatt. Jelentkezni lehet egyesületi tagnak is.

Manuális nyirokmasszázs Budán

Manuális nyirokmasszázs Budán

12.kerületi rehabilitációs és gyógytorna központunkban számos terápiás módszert alkalmazunk. Szakképzett gyógytornászaink végzik a nyirokdrenázs kezelést. A terápia négy elemből áll össze: a manuális nyirokdrenázsból, a bőrápolásból, a kompressziós terápiából (rugalmas pólyákkal és kompressziós harisnyával) és a nyirokkeringést serkentő tornából. Ezek együttese biztosít hatásos eredményt.

Masszázs - Miskolc

Masszázs - Miskolc

Miskolc belvárosában található szépségszalonunk, mely a világhírű Lookx kozmetikumok első képviselője Kelet-Magyarországon. Szalonunkban az arc és testkezelések széles választéka áll a szépülni és/vagy felüdülni vágyók rendelkezésére. Az arcápoláshoz a Lookx speciális fázisrendszerével, és arcápoló kozmetikumaival biztosítjuk a lehető legjobb feltételeket. A test szépségéhez pedig a külöböző masszázs szolgáltatások mellett, olyan különleges kezeléseket ajánlunk, mint a rádiófrekvenciás kezelés vagy az ultrahangos zsírbontás.

Masszázs lávakövekkel

Masszázs lávakövekkel

A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket. A kezelést 40-50 C-ra hevített kövekkel végezzünk és olyan speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

Masszázspontok

Masszázspontok

Masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is... Kitanultam a talp,-nyirok,-gyógy, sámán, svéd masszázst és ezekből kialakult a saját stílosom.

Masszázsterápia

Masszázsterápia

A masszázs, mint az egyik legősibb gyógyító eljárás, terápiás forma. A gyógyító masszázs kedvező élettani hatásai az emberi szervezetre és pszichére. A masszázsterápia szerepe és lehetőségei a különböző betegségek kezelésében és megelőzésében. Milyen előnyei lehetnek a masszázsterápia alkalmazásának? A különböző masszázstechnikák, módszerek bemutatása.

Hirdetés
Masszázsterápia és akupresszúra

Masszázsterápia és akupresszúra

Tél vége felé a legtöbben kisebb-nagyobb mértékben kimerülünk. Nehezünkre esik az összpontosítás, levertek vagyunk, esetleg a fejünk is fáj. Ám mielőtt gyógyszert vennénk be, érdemes alapszinten kipróbálni két ősi praktikát, a masszázst és az akupresszúrát.

Masszázsterápia lávakövekkel

Masszázsterápia lávakövekkel

Rohanó világban élünk, egyre gyorsabban és gyorsabban; stresszel teli életmódunknak helytelen táplálkozásunknak és a rossz levegőnek súlyos hatásai vannak testünkre, s talán éppen ezek a felgyorsult folyamatok nyitották fel szemünket.

Masszírozd meg a párod

Masszírozd meg a párod

Mindennapos szexuális élményeinket erotikus masszázs segítségével tökélyre fejleszthetjük. A tantrikus masszázs mélyen India őstörténetében gyökerezi, és két eltérő vallási megközelítés összeolvadásával jött létre.

Mélyszöveti köpölyözés és masszázs

Mélyszöveti köpölyözés és masszázs

Modern világunk ismét felfedezett egy régóta a gyógyászatban használt technikát, melyet a méreganyagok eltávolításához kiválóan lehet alkalmazni: ez a köpölyözés. A köpölyöző masszázs a köpöly terápia egyik vállfaja, melyet a Kínai gyógyászat már több ezer éve alkalmaz.

Mézes masszázs más néven mézmasszázs

Mézes masszázs más néven mézmasszázs

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szevezet tisztítására, méregtelenítésére. A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet. A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében.

Mi a jó cellulitmasszázs titka?

Mi a jó cellulitmasszázs titka?

ost nem egy csodakrémet, vagy gépet szeretnénk Önnek bemutatni narancsbőr ellen. A cellulit masszázs nem olvasztja el a zsírt, de segít a narancsbőr megjelenésének csökkentésében, amennyiben megfelelő étrenddel, testmozgással együtt alkalmazzák vagy kiegészítésként narancsbőr elleni krémekhez, tekercseléshez vagy vákuum masszázsnak.

Mi a Penzel-féle akupunkt-masszázs?

Mi a Penzel-féle akupunkt-masszázs?

A legidősebb európai meridián-terápiák egyike, amelynek a gyökerei visszanyúlnak a Hagyományos Kínai Orvosláshoz és a klasszikus akupunktúrához. Ezt a terápiát Németországban az 50-es és 60-as években Willy Penzel fejlesztette ki. Az akupunkt-masszázs tanintézetének a keretein belül 1971 óta folyik ennek a terápiának az oktatása Németországban, Ausztriában és Svájcban. A Penzel-féle akupunkt-masszázs regulációs terápia, alapja a kínai energiatan. A masszírozás elsősorban azon meridiánok mentén történik, amelyek energiahiányt mutatnak. Majd a továbbiakban az akupunktúrás pontokat is lehet stimulálni. A meridián-terápia mellett a kezeléssorozat szerves része a hegek speciális ápolása, és a gerincoszlop energetikai kezelése.

Mikor segíthet a kiropraktőr?

Mikor segíthet a kiropraktőr?

A kiropraktika olyan természetgyógyászati módszer, melynek fő szakterülete a gerinc, annak nyaki, háti, derék és keresztcsonti részei, az ezeket alkotó csigolyák, porckorongok, ízületek, és különösen a gerincből kilépő idegek. Segíthet a kiropraktőr a következő betegségek, panaszok és állapotok esetén: - Derékfájdalom (lumbágó), isiász, gerincsérv, porckorongproblémák. - Nyak- és hátfájdalmak, gerincferdülés, légzési nehézségek. - Alsó és felső végtagok fájdalma, zsibbadása. - Fejfájás, migrén, szédülés, fülzúgás. - Váll-, csípő- és térdfájdalmak. - Balesetek és különbözo sérülések után. - Várandós és szülés utáni állapotban. - Megelőző céllal felnőtteknek és gyermekeknek.

Tuti menü