Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mire - Silme [8. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Mire - Silme [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Mire jó a talpmasszázs?

Mire jó a talpmasszázs?

A reflexek önműködően zajlanak, az akarat közreműködése nélkül. A kezünket például ösztönösen visszarántjuk, ha bőrünkkel valami forrót érintünk, és libabőrösek leszünk, ha fázunk. Emésztésünket és vérnyomásunkat szintén reflexek szabályozzák. A szükséges utasítások közvetlenül futnak végig az érzékeny idegpályákon (pl. a bőrtől az izomig) és a testhez tartozó hírvivő anyagokon. Ugyanígy a beteg szervek is képesek üzeneteket küldeni a külvilág felé, a szívfájdalom például a bal karba is sugárzik.

Mitől erotikus és mitől masszázs?

Mitől erotikus és mitől masszázs?

Sajnos többször futottam bele olyanba, hogy bár a hirdetésben és az azt követő telefonbeszélgetésben erotikus masszázs szerepelt, amit a helyszínen kaptam, az sem erotikus nem volt, sem pedig masszázs nem volt.

Mobil masszírozás - Personal Best

Mobil masszírozás - Personal Best

Napjainkban a vállalatok versenyképességének egyik legfontosabb eleme a megfelelő humánerőforrás. Nem elég azonban kiválasztanunk a legjobb munkaerőt, biztosítani kell, hogy dolgozóink a legoptimálisabb teljesítményre legyenek képesek. Olyan ez, mint a versenysport. Kiemelkedőt kell nyújtanunk, méghozzá folyamatosan. Az eredményes és hatékony munkavégzés alapja a jó közérzet. Az Amerikai Egyesült Államokban már régen felismerték, hogy a dolgozók jóléte, jó közérzete összefügg a vállalat jólétével, így érdemes rekreációs programokkal karbantartani a munkatársak egészségét. A Personal Best Amerikai-Magyar Társaság Magyarországon elsőként tette lehetővé 1998-ban, Irodai Mobil Masszírozás néven, hogy munkahelyi keretek között lehessen igénybe venni ilyen preventív szolgáltatást.

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Bizonyított tény, hogy a helyes gerinctartás, a jó idegműködés, a gerinc rendszeres helyretétele, helyremozgatása, közérzetjavító átmozgatása, nagyban hozzájárul a testünk tökéletes működéséhez és ahhoz, hogy ellenálljon a betegségeknek. Javaslatom, hogy havonta egyszer legyen csontkovácsolásban, vagy közérzetjavító átmozgatásban része. Ezért egészségmegőrzésre és megtartásra is a legjobb, leghatékonyabb mód a népi gyógyászatból jól ismert csontkovácsolás, vagy a közérzetjavító átmozgatás. A csontkovácsolás tehát segítséget nyújt a szervezet öngyógyításában.

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest - Terápia és oktatás 10 éves tapasztalattal - Iskolánk az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (I.S.S.Ö.) irányelvei és képzési rendszere szerint működik. Célja a shiatsu népszerűsítése, tehát a gyógymód alapjainak és szemléletének minél szélesebb körben való megismertetése, valamint shiatsu-gyógyászok képzése, illetve azoknak a vizsgázóknak AMM szakvizsgára való felkészítése (ETI - természetgyógyászati képzés), akik gyógyító tevékenységük során ezt a módszert kívánják használni.

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs

A nyiroködémában szenvedő betegek tüneteinek enyhítésére ajánljuk nyirokmasszázs szolgáltatásunkat. Budapesten két helyen, Budán és Pesten, illetve Szentendrén és Veresegyházán is várjuk a betegeket, hogy természetes módon szabadulhassanak meg a kellemetlen tünetektől (dagadt láb, dagadt kar, narancsbőr, stb.). Nézze meg weboldalunkon az elért eredményeket! Választhat kézi és gépi nyirokmasszázs kezeléseink között. Gépeinkkel a narancsbőrtől is könnyedén megszabadulhat, hiszen a nyirok elvezetésével és a kötöszövetek megmozgatásával a bőr rugalmassága is helyreáll.

Nyirokmasszázs - InforMed

Nyirokmasszázs - InforMed

Hazánkban még csak kevesen ismerik, és csupán néhány helyen alkalmazzák a nyirokmasszázst. Nyugaton azonban alig van olyan egészségügyi intézmény, kúrahotel, szanatórium, ahol ne lenne -idegen szóval - " lymphdrenázs". Hihetetlen népszerűségét nemcsak annak köszönheti, hogy rendkívül kellemes, nyugtató, feszültségoldó hatású, hanem rengeteg baj kezelésére is igen komoly eredményekkel alkalmazható. A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást. A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

Nyirokmasszázs a Nagymező utcában

Nyirokmasszázs a Nagymező utcában

Szeretettel várom kedves Vendégeimet a VI. Nagymező utcában! Nyirokmasszázzsal és táplálkozási tanácsokkal igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak. Alternatív nyirokmasszázst végzem, mely a többi nyirokmasszázzsal szemben kiegészül akupresszúrás és reflexzónás pontok ingerlésével is, ez nagyban megnöveli a kezelés hatékonyságát! Immunrendszerünk erősítésére, gyakori visszatérő fertőzések megszüntetésére, méregtelenítő, tisztító kúrák támogatására, fogyás segítésére, narancsbőr eltüntetésére kiváló módszer! Bakos Tünde Okleveles talp és nyirokmasszőr.

Nyirokmasszázzsal a narancsbőr ellen

Nyirokmasszázzsal a narancsbőr ellen

Nyirokmasszázzsal a narancsbőr ellen - Hazánkban még csak kevesen ismerik, és csupán néhány helyen alkalmazzák a nyirokmasszázst. Pedig az egyik legjobb módszer a cellulitisz eltüntetésere. A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs képességét, és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást. A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladáskészséget, segíti a meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

Hirdetés
Orosz zsírégető és cellulit masszázs

Orosz zsírégető és cellulit masszázs

Oroszország legkiválóbb masszőrei állították össze ezt a technikát. Az volt a cél, hogy egy olyan masszázst hozzanak létre, ami egyszerű és hatékony. Ezt a módszert alkalmazva felgyorsítjuk a belek perisztartikus mozgását, ezáltal gyorsul az anyagcsere is, tehát a salakanyagok könnyebben távoznak a szervezetből. A zsírsejtek fellazítása elősegíti, hogy eltűnjenek plusz kilóink, valamint narancsbőrünk.

Összecsukható, könnyű masszázságyak

Összecsukható, könnyű masszázságyak

Összecsukható masszázságyak európai gyártótól, masszázskrémek és olajok készletről! Nagy teherbírású masszázságyaink akár másnapi szállítással, elsőosztályú minőségű krémekkel és olajokkal kiegészítve remek választás, ha kényelmesen szeretne rendelni. Sokféle ötletet talál boltunkban, ha masszázskelléket, vagy kiegészítőket keres, legyen az higiéniai papírtekercs, hengerpárna, vagy akár gumis lepedő. Válogasson nálunk, rendeljen egy gyors regisztráció után, és várja a csomagját már akár másnap. Célunk, hogy minőségi, nyikorgásmentes masszázságyakat, és csak minőségi, főleg magyar gyártóktól származó olajokat, és krémeket forgalmazzunk. Megtalálhatóak a masszázskellékeink közt a lepedők, papírtekercsek, hengerpárnák, és folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy minden igényt kielégíthessünk. Böngésszen webáruházunkban!

Ötperces akupresszúra az arcon

Ötperces akupresszúra az arcon

Ötperces akupresszúra az arcon - Amikor túl sok a stressz, végezz ötperces arcmasszázst. Mielőtt nekifognál, mosd meg a kezed és az arcod, illetve vedd ki a kontaktlencsédet, ha van. Ülj le a tükör elé, csukd be a szemed, és próbáld meg érezni a bal oldali ábrán jelzett kis bemélyedéseket. Továbbra is tartsd lehunyva a szemed, és tapogasd ki a megfelelő pontokat. Az akupresszúrás pontok gyakran olyan érzetet keltenek, mint az apró gödröcskék a csontoknál vagy az ízületeknél, és talán puhábbak vagy kocsonyásabbak, mint az őket körülvevő szövetek. Ha nem vagy biztos abban, hogy rábukkantál egyre, ellenőrizd a tükörben.

Pasi-olvasztó erotikus masszázs

Pasi-olvasztó erotikus masszázs

Mi az a dolog, amit minden férfi imád, és aminek soha nem tudna ellenállni (persze az evés és az orális szex után)? Naná, hogy egy finom masszázs! Hasznos dolog megtanulni, hogyan is gyömöszöld meg szakértő módjára az úriember hátát. Egy jó masszázzsal ugyanis nélkülözhetetlenné -vagy legalább is felejthetetlenné - teheted magad. Megmutatjuk, melyek az alapvető fogások és technikák, amelyekkel masszázs-istennővé válhatsz.

Penzel (APM) Method (német)

Penzel (APM) Method (német)

This technique comes from Germany and was developed overtime after the Second World War, by Willy Penzel. The Chinese acupuncture-teachings are the basis for this method of massage, which incorporates the knowledge of three millenniums of far-Eastern therapy and combines them with European therapies, as well as Penzel's own observations and experiences.

Peter Hess féle hangmasszázs

Peter Hess féle hangmasszázs

Peter Hess féle Hang Masszázs Terápia. Felhasználás: Gyógyászat, wellness, pedagógia, természetgyógyászat. A hang jótékonyan hat a testi és mentális muködésünkre. A hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek. Ellazít, oldja a stresszt. Támogatja, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Shiatsu masszázsterápia

Shiatsu masszázsterápia

A shiatsu masszázs fogásaira jellemző, hogy a testre merőleges irányúak, tartósak és koncentráltak. A shiatsu segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal testi és lelki betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A módszer az akupunktúra alapjaira épül azzal a különbséggel, hogy tűk helyett itt az ujjakkal dolgoznak, ahogy erre a neve is utal.

Silme Holistic

Silme Holistic

Petrányi Bernadett vagyok, Szivárvány-, Metamorf energetikai kezelésekkel, valamint Shiatsu?, Talp-, és Svéd masszázzsal foglalkozom. Gyermekkorom óta belső késztetést éreztem, hogy segítsek körülöttem élő szeretteimnek, ismerőseimnek, illetve ösztönösen találtak meg azok, akiknek szükségük volt az általam nyújtott energiára, támogatásra. Mindig is olyan munkakörökben dolgoztam, ahol közvetlenül vehettem fel kapcsolatot embertársaimmal és valamilyen formában, vagy túlnyomó részt szociális kapcsolódása volt a szakmának. Svéd masszázs oklevelemet a Masszázs Akadémián szereztem 2010-ben, közben Reiki beavatásokon vettem részt. 2 évig tevékenykedtem főállású masszőrként, és folyamatosan végeztem el a Talpmasszázs, Metamorf, Arolo I-II, Angyal I, Szivárvány, Munay Ki és Shiatsu tanfolyamokat. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

Tuti menü