Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázsterápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Spirit - Thai [9. oldal]
részletek »

Masszázsterápia képes leírás: Spirit - Thai [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 167 db
Spirit Thai Masszázs Budapest

Spirit Thai Masszázs Budapest

Profi, lelkes masszőzök thaiföldről több mint 5 év gyakorlattal. A világhírű Wat Po masszázs iskolából. Célunk hogy minden hozzánk betérő vendég testileg, szellemileg megújult erővel tudjon nekilátni az élet kihívásainak. A masszázs során nem csak a test, hanem az elme is megpihen.

SPM vákuum-köpölyözés, modern köpölyözés

SPM vákuum-köpölyözés, modern köpölyözés

Az SPM vákuummasszázs a több ezer évvel ezelőtt bevált köpölyözésen alapszik, amelyet arra használtak, hogy a mélyebb gyulladt szervektől elvonja a vért a szöveti izzadmányt. Erre a célra egy harang alakú kicsiny üvegburát használtak, amelyben az alkalmazás előtt melegítéssel megritkították a levegőt, vagyis vákuumot képeztek, s aztán hirtelen a gyulladt felületre borították. A légnyomási különbségek miatt a vákuum felé torlódott a gyulladásos izzadmány. A cellulitisz nem más, mint a kötőszövetben felgyülemlett anyagcseretermékek gyulladásos folyamata, míg maga a cellulit a meglazult kötőszövetben megjelenő szöveti törmelék és zsírsejtek halmaza. Ezért a köpölyözés az egyik legalkalmasabb eljárás a cellulit eltávolítására és a cellulitisz megszüntetésére.

Sport és a Kiropraktika

Sport és a Kiropraktika

Sport és a Kiropraktika - A kiropraktika segíti Önt a sportolásban, fokozza a teljesítményét, azáltal, hogy folyamatosan egészségesen és jó formában tartja, és megakadályozza, hogy a kisebb sérülések komolyabbakká váljanak.

Stresszmentesítés ujjnyomkodással: shiatsu

Stresszmentesítés ujjnyomkodással: shiatsu

Bár sokan nem tudják, van olyan módszer, aminek segítségével dühtől remegő kezű idegroncsból nagyjából negyedóra alatt az alvás határán járó, teljesen ellazult embert varázsolnak. A csoda neve shiatsu, egy ősi technikán alapuló japán masszázs, amit mi is kipróbáltunk. Lelkesen alávetettük magunkat a hatvan perces ujjnyomkodásnak - tapasztalatok és élmények.

svédmasszázs

svédmasszázs

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására! Az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb mód, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Újonnan nyíló szalonunkban szeretettel várjuk a frissülni, pihenni vágyókat! Újonnan nyíló szalonunkban szeretettel várjuk a frissülni, pihenni vágyókat, az alábbi szolgáltatásokkal: - arc-, nyak-, dekoltázs masszázs - svédmasszázs - talpmasszázs - aromaterápiás hátmasszázs - nyirokmasszázs - alakformáló-cellulit masszázs - bőrfiatalító masszázs - Tibeti mézes masszázs - csokoládé masszázs.

Svédmasszázs - Wikipédia

Svédmasszázs - Wikipédia

A svédmasszázs a kézzel végzett érintésen alapul. (Néhány masszőr olykor az alkarját vagy a könyökét is használja.) Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal vagy anélkül végzik, miközben az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon, földön is, ám ez a masszőr szervezetét a helytelen testtartás miatt megterheli.

Svédmasszázs kezelés és oktatás Budapesten

Svédmasszázs kezelés és oktatás Budapesten

A nyugati masszázs technikák legnépszerűbbike a svéd-masszázs és az erre épülő fogyasztó, frissítő, alakformáló kezelések, melyek széles választéka található a Harmónia Életreform Központ Természetgyógyász rendelőjében. A svéd-masszázzsal gyógyítani, közérzetet javítani és pihentetni egyaránt lehet, de jól alkalmazható rehabilitációs kezelésekre is. Rendszeres használatával nagy lehetőség rejlik az egészségprevenció terén.

Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó

Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó

One Wellness Svéd masszázs - MasszázsTV - Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó. A szervezet ellazítását és felfrissülését segítő svédmasszázs. A svéd masszázs passzív mozgásterápia, a gyógymasszázs részét képezi, annak alapfogásait adja. A svéd masszázs egy tudatosan és célzottan alkalmazott fogásrendszer. Alkalmazása nem minden esetben megengedett és javallt, csak általános állapotfelmérés után végezhető.

Székmasszázs Irodai masszázs

Székmasszázs Irodai masszázs

Az ún. irodai szék- és ülőmasszázs Amerikából indult, ma már Magyarországon is rengeteg cég veszi igénybe hatékonysága miatt. A kezelés negyed óráig tart, mint egy kávé- ill. cigarettaszünet, mely elegendő arra, hogy a fizikailag és szellemileg megterhelt testet kellően felfrissítsük. A tradicionális és az akupresszúrás masszázskezelés krém nélkül, teljes öltözetben történik. Segít a stressz és izommerevségek feloldásában és az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. Szellemileg és testileg egyaránt felfrissít, ellazít és feltölt energiával. Mindenkinek ajánlom, aki irodai, szellemi, ill. fizikailag megterhelő, állandó stresszes munkát végez.

Hirdetés
Szerelmi reflexológia

Szerelmi reflexológia

A szerelmi reflexológia tanulmányozása segít a pároknak, hogy felfedezzék szexuális energiapotenciáljukat, és megállapíthatják, mennyire illenek össze. Meghatározhatják, mennyire férnek össze belső energiáik, megmutatja jellemzőiket és hajlamaikat, mindebből felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.

Talpbetét hosszabb viseletre

Talpbetét hosszabb viseletre

Talpbetétek behelyezése a cipőkbe elengedhetetlen, amennyiben valami panasz merül fel a lábaknál. Talpfájdalom, térd vagy sarok panasz jelentkezésénél vagy esetleg megelőzőse folytán is hasznos lehet a Footdisc gyógyászati talpbetét használata. Sportolásokhoz mérten különféle méret és kialakítás szerint készítik, valamint a lábak egyedi formájához képest lehet megvásárolni az adott darabokat. Akár a weboldalukon keresztül meg is tekinthetőek a termékek, továbbá ország szerte több ponton is megvásárolhatóak

Talpmasszázs

Talpmasszázs

Kétségtelen, hogy a talp masszázs legnagyobb előnye, hogy a kezeléssel számos bajunkat orvosolhatjuk. Nem túlzás azt állítanunk, hogy a gyakorlott talp masszőzök úgy ismerik a talpat, mint mások a tenyerüket, így pontosan tudják, hogy mely pontok stimulálásával lehet hatékonyan fellépni a különböző testi és szervi problémákkal szemben. A talpunkon több tízezernyi idegvégződés található, amelyek stimulálásával nagyszerű eredményeket érhetünk el a krónikus betegségek gyógyítása terén. Lényegében az ókor kezdetétől fogva ismert ennek a kezelésnek a jótékony hatása. Az ókori Egyiptomban már az időszámításunk előtti ötödik évezredben gyógyítási céllal masszírozták az emberek a talpukat.

Táskás szem, bedagadt lábak?

Táskás szem, bedagadt lábak?

Ödéma, kimerültség vagy allergia az oka? A gyengéd nyirokmasszázs, a méregtelenítés és néhány természetes alapanyagú készítmény csodát tehet. Ha valakinek reggelente gyakran duzzadt a szeme, cellulitises a bőre, püffedt a lába, esetleg pattanásos az arca, akkor feltehetőleg zavar keletkezett a nyirokkeringésében. A nyirok egy tejfehér szövetnedv, amely a nyirokpályákon keresztül az egész szervezeten átáramlik. Az anyagcsere-salakanyagokat, a méreganyagokat és a baktériumokat szállítja el a szövetekből. E rendszer szűrői, a nyirokcsomók a szervezetben mindenütt megtalálhatók. Jól kitapinthatók a nyakon, a hónaljban és a combhajlatban. Mandula- vagy fülgyulladás esetén például a fül mögötti csomók duzzadnak meg. A nyirokcsomók a nem lebontható anyagokat gyűjtik össze, ezeket innen szállítja el a nyiroknedv.

Terápiaszalon.hu - Gyógyhatású masszázs

Terápiaszalon.hu - Gyógyhatású masszázs

A masszázs számomra egy MŰVÉSZET! A testek a hangszerek, s a masszőr/masszőz a karmester, akinek határtalan a lehetősége ahhoz, hogy megalkossa remek művét. A masszázsnak ritmusa és üteme van, mint egy szimfonikus költeménynek, melyet a szerző megkomponál, s felépíti rendszerét.A masszőr ugyanezt teszi, hiszen bevezeti vendégét a hangok és érzelmek világába, s megszólaltatja hangszerét. A hang pedig a lélek zenéje, mely nem mindig hallható, de ereje fokozható, s ha túl harsány, akkor csitítható. A lélek szárnyalni tud, suttogni, ha kell, s érti a csend szavát. Az érzelmeken keresztül pedig befolyásolni tudjuk a testben lezajló folyamatokat, s a vihar után megérkezik a tisztulás.

Thai masszázs (videó)

Thai masszázs (videó)

Ezen a videón megismerheted és tanulmányozhatod a tradicionális thai masszázsterápia során alkalmazott fogásokat. A videó alatt megtalálod a feltöltő további videóit is az adott témában. Érdemes azokat is végignézni. Hasznos információkra tehetsz szert.

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének Hivatalos oldala - Szakképzésünk fő területe a thai masszázs minden irányzatának és fajtájának az oktatása. Az Egyesület céljai megvalósításához szükséges anyagi feltételek megteremtése érdekében a jogszabály előírásai szerint gazdasági, vállalkozási tevékenységet folytathat, gazdasági társaságot és alapítványt hozhat létre, ilyenbe tagként beléphet.

Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon

Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon

Többféle thai masszázzsal állunk vendégeink rendelkezésére. Professzionális masszázs szolgáltatásaink között a hagyományos thai masszázs mellett szerepel a talpmasszázs, aromaterápiás és gyógynövénygőzös (herbál) olajmasszázs. A masszázs képes megelőzni és gyógyítani számos betegséget, elődeink is előszeretettel alkalmazták a masszázs jótékony hatását!

Tuti menü