Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lávaköves masszázsterápia képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Lávaköves masszázsterápia - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Lávaköves masszázsterápia
Keresés
Találatok száma - 7 db
A lávaköves masszázsterápia jótékony hatásai

A lávaköves masszázsterápia jótékony hatásai

A lávaköves masszázs jótékony hatásai - A kezelés ellazítja az izmokat, fokozza a nyirokkeringést és javítja a közérzetet. Emellett a lávaköves masszázs a stresszoldásra, a koncentráció és az agy működés javítására, az anyagcsere gyorsítására és a vese kiválasztásának elősegítésére is kiválóan alkalmas. A lávaköves masszázs az összes masszázsfajta pozitív élettani hatásait ötvözi.

Ayurvédia, lávaköves masszázs (11. ker.)

Ayurvédia, lávaköves masszázs (11. ker.)

A masszázs célja a teljes ellazulás, kikapcsolódás és nyugalom elérése egy olyan folyamat eredményeként, melyet úgy hívunk: lávaköves masszázs. E masszázs lényege, hogy a svédmasszázs fogásaival fellazítjuk az izmokat, majd egyénre szabott aromaterápiás olajjal átkenjük a masszírozni kívánt felületet, és végül az egész testet átmasszírozzuk felmelegített lávakövekkel, hogy az illóolajok e kövek segítségével még fokozottabban fejtsék ki hatásukat. Sokaknak a lávaköves masszázs jelenti a teljes regenerálódást. Kedvezményes bérletekkel és ajándékutalványokkal támogatjuk egészségét! Masszázsaink elérhetők Budapest zöld, 11. kerületi részében Masszázsközpontunkban! Kedvezményes árakkal és barátságos környezetbe várjuk kedves leendő vendégeinket!

Lávaköves masszázsterápia

Lávaköves masszázsterápia

A lávaköves masszázs, forró kövek által történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. Ez a masszázsfajta a Shiatsu terápia továbbfejlesztett változata. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű kövekkel történik. Sima, lapos köveket helyeznek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomják a köveket. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő.

Masszázs lávakövekkel

Masszázs lávakövekkel

A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket. A kezelést 40-50 C-ra hevített kövekkel végezzünk és olyan speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

Masszázsterápia lávakövekkel

Masszázsterápia lávakövekkel

Rohanó világban élünk, egyre gyorsabban és gyorsabban; stresszel teli életmódunknak helytelen táplálkozásunknak és a rossz levegőnek súlyos hatásai vannak testünkre, s talán éppen ezek a felgyorsult folyamatok nyitották fel szemünket.

Timi masszázs és testkezelés

Timi masszázs és testkezelés

Munkám során a modern masszázsfajtákat alkalmazom, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Akár ülő, akár fizikai munkát végzünk, a masszázs segít ellazulni, közérzetünket javítani, segíti az energia egyenletes áramlását, és az izmok, inak vérellátását. Ezen felül, bármely korosztály számára enyhíti a mozgáshiányos életmódból fakadó panaszokat. A masszázs, függetlenül a fajtájától, kétség kívül a legősibb gyógyászati módszerek közé tartozik, tipikusan a kellemeset a hasznossal program. A megfelelően alkalmazott masszázs nem csak lelkünkre van jó hatással, hanem testünknek, szervezetünknek is jót teszünk vele, miközben még fel is töltődhetünk egy picit a mindennapos hajtásban!

Videó a lávaköves masszázsterápiáról

Videó a lávaköves masszázsterápiáról

A relaxáció magas iskolája, lávakövekkel. Videó a lávaköves masszázsterápiáról. Lávaköves masszázs segíti az érzelmi feszültségek oldását, a szellem és a test harmonikusabb kapcsolatát, hozzájárulva ezzel is a jó közérzethez és a nagyobb testi komfortérzethez. Pozitív hatásával enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, javítja a vese kiválasztását. Rendkívül jó depresszió és stresszoldó hatású.

Tuti menü