Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ma-uri masszázsterápia képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Ma-uri masszázsterápia - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Ma-uri masszázsterápia
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Ma-uri gyógyítás művészetének kezdete

A Ma-uri gyógyítás művészetének kezdete

A Huna szakrális tudásának ősi forrása: A Plejádok csillagemberei és a MU a Csendes óceánban. A Huna tan 5000 évvel ezelőtt jelent meg a Földön (maori nyelven: Papa-tua-nuku). Egy ősi polinéz dal következőképpen szól: "A Fehér Fény Népe különleges, fénybeli hajókon érkezett. Átkelték az összezavarodottság és a sötétség óceánját. A Káoszból egyenesen a Fényre lépték, a Láthatár Ölébe (Csendes Óceán). Találkoztak emberi lényekkel, melyeket "Szőrösöknek" nevezték: Tena Te Tangata Puhuru Nei. A Fény Lényei átadták a Szőrösöknek a Huna (Rejtett Tudás) titkait." A polinéz legendák kiterjesztik a fenti dalt: A Fehér Fény Lényei Plejádok csillagképből, egy fényösvényen érkeztek a legendabeli csendes-óceáni szárazföldre, a MU -ra, ahol új otthont és békességet kerestek. Emberi formát öltöttek és a MU lakói között a titkos erő embereiként váltak ismertté. Csakugyan jellegzetes fizikai erővel és magas szintű szellemi technikával megáldott emberek voltak. Megosztották a Hunáról szerzett szent tudásukat a MU lakóival, és megmutatták, hogyan lehet a test- szellem- lélek harmóniáját elérni az energia és a gondolat erejével.

A Ma-uri masszázs titkai

A Ma-uri masszázs titkai

A masszőz szinte táncol, s a zene ütemére alkarjával mindannyiszor végigsimít a vendégen. Az új-zélandi maorik szertartásából nőtte ki magát e különleges masszázs. Elősegíti az áramlást, a test és lélek harmóniáját. Sokáig kereste az útját az egri Czövek Zsuzsanna. Előbb óvónőként pátyolgatta az aprónépet, aztán marketingasszisztensként munkálkodott a Barbie babák gyártójánál. Közben színésznőként próbálgatta tehetségét, sőt, egy joghurtos tévéreklámban is megmutatta magát. Jóformán egy álom vezette rá arra, hogy a MA-URI masszázs lenne az, amiben végre kiteljesedhet. Mindez négy és fél éve történt. A különleges mozdulatsorokat előbb itthon tanulgatta, majd Dániában, végül pedig Új-Zélandon sajátította el a maorik szertartásszerű, tánchoz hasonlatos technikáját, mely az ötezer éves polinéz Huna filozófiához kapcsolódik.

Ma-Uri masszázs eredete

Ma-Uri masszázs eredete

Hasznos információk a Ma-Uri masszázsról. Weboldalunkon gyorsan választ kaphatsz arra, hogy valójában honnan is ered ezen masszázstípus múltja, és hogy milyen ősi mozdulatokat tartalmaz egyáltalán. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen előnyökkel járhat egy Ma-Uri masszázs, akkor látogass el honlapunkra, és nézz körül!

Ma-uri masszázs és Huna filozófia

Ma-uri masszázs és Huna filozófia

Ma-Uri masszázs eredete A masszázs gyökerei az ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza. A polinéz szigetek - Hawaii, Új-Zéland, Húsvét-sziget lakói már az idők kezdete óta ismerik a Huna filozófiát. A Huna titkot vagy titkos tant jelent, utalva arra, hogy ez a tudás csak egy szűk réteg számára volt elérhető. A Huna őrei, a Kahunák, a pszichológia, az emberi psziché és a természeti törvények mély ismeretével rendelkeztek, melynek segítségével csodaszámba menő gyógyulásokat és eredményeket értek el. A Huna nem vallás, hanem életfilozófia és egyfajta gyakorlati tanítás. Bölcsességei a pozitív gondolkodásra, önismeretre és a természettel való harmóniára tanítanak.

Ma-uri masszázs pároknak

Ma-uri masszázs pároknak

Szinkron masszázs pároknak. Gyere el barátoddal avagy barátnőddel egy páros masszázsra, ahol két masszőr foglalkozik veletek egy időben két ágyon. A masszázs harmóniát teremt a párok között, segíti az esetleges problémák megoldását és a kapcsolat elmélyítését.

Ma-Uri masszázs videó

Ma-Uri masszázs videó

A Ma-Uri masszázs Új-Zélandról és az ősi polinéz szigetvilágból származó technika, ahol a mai napig a gyógyító hagyomány szerves része. A Ma-Uri szó jelentése a Fehér Fény gyermeke és a Korlátozásoktól mentes utód. Egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, melynek középpontjában az egészség és a gyógyítás, az önfejlesztés és a személyes gyarapodás áll.

Tuti menü