Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reflexológia - talpmasszázs képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Reflexológia - talpmasszázs - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Reflexológia - talpmasszázs
Keresés
Találatok száma - 6 db
A reflexológiáról minden egy helyen

A reflexológiáról minden egy helyen

A szervezet öngyógyítását indítja el. Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését. Segíti a holisztikus szemlélet kialakulását, a test, a lélek, a szellem harmóniáját. Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre.

A talpmasszázs alapjai

A talpmasszázs alapjai

A reflexológia kínai eredetû, közel 5000 éves gyógymód, de a régészeti leletek szerint az ókori Egyiptomban is ismerték a módszert, aztán mintha feledésbe merült volna. Reneszánszát 1913-tól éli: ekkor kezdte alkalmazni egy amerikai fül-orr-gégész, William Fitzgerald, aki zónaterápiának nevezte el.

Clear Nature Kft.

Clear Nature Kft.

A Clear Nature Kft. abból a megfontolásból jött létre, hogy új lehetőségeket teremtsen leendő vagy már végzett masszőröknek, kozmetikusoknak és a szépségápolás területén tevékenykedő szakembereknek. A vállalkozás fő célja, hogy olyan új a mai irányzatoknak megfelelő továbbképzéseket szervezzen, akik fontosnak tartják a minőségi alapanyagok használatát, a különleges kezelési struktúrák elsajátítását. Célkitűzéseink között szerepel, hogy a nálunk tanulók teljes körű és alapos képzéseken vehessenek részt. A tanfolyamok szervezése során különös hangsúlyt fektetünk a résztvevők magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzésére. Célunk, hogy a megszerzett tudást, tovább bővíthessék a hallgatók, így folyamatos továbbképzési

Lábmasszázs - Hogyan masszírozzuk talpunkat?

Lábmasszázs - Hogyan masszírozzuk talpunkat?

A lábmasszázs más néven reflexológia egy ősi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal", amelyek lefedik a lábfej egész területét. Lábunkban állítólag 7000 idegvégződés található. A keleti terapeuták tudják, hogy melyik pont milyen testrész állapotát tükrözi.

Mire jó a talpmasszázs?

Mire jó a talpmasszázs?

A reflexek önműködően zajlanak, az akarat közreműködése nélkül. A kezünket például ösztönösen visszarántjuk, ha bőrünkkel valami forrót érintünk, és libabőrösek leszünk, ha fázunk. Emésztésünket és vérnyomásunkat szintén reflexek szabályozzák. A szükséges utasítások közvetlenül futnak végig az érzékeny idegpályákon (pl. a bőrtől az izomig) és a testhez tartozó hírvivő anyagokon. Ugyanígy a beteg szervek is képesek üzeneteket küldeni a külvilág felé, a szívfájdalom például a bal karba is sugárzik.

Szerelmi reflexológia

Szerelmi reflexológia

A szerelmi reflexológia tanulmányozása segít a pároknak, hogy felfedezzék szexuális energiapotenciáljukat, és megállapíthatják, mennyire illenek össze. Meghatározhatják, mennyire férnek össze belső energiáik, megmutatja jellemzőiket és hajlamaikat, mindebből felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.

Tuti menü