Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Shiatsu masszázsterápia képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Shiatsu masszázsterápia - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Shiatsu masszázsterápia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alacsony libidó, migrén, álmatlanság? Válasz: Shiatsu

Alacsony libidó, migrén, álmatlanság? Válasz: Shiatsu

Levert vagy, gyakran fáj a fejed és álmatlanság kínoz? Szeretnél a hosszú téli hónapok után végre feltöltődni életenergiával? Akkor válaszd a Shiatsu-masszázst, amelyet most masszőr szakértőnk ajánl neked! A Shiatsu (ejtsd siacu) japán szó, jelentése ujjnyomás. Holisztikus szemléletű masszázsterápia, amely nem egy tünetre/tünetegyüttesre koncentrál, hanem az egész szervezetre, és részben a kínai akupresszúrára épül. Nevét onnan kapta, hogy a szakember a masszírozó mozdulatokat a test meghatározott pontjain főleg ujjnyomással végzi. Az erősebb mozdulatokhoz a masszőr a térdet, talpat, könyököt és a tenyereket is használhatja.

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Nemzetközi Shiatsu Iskola

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest - Terápia és oktatás 10 éves tapasztalattal - Iskolánk az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (I.S.S.Ö.) irányelvei és képzési rendszere szerint működik. Célja a shiatsu népszerűsítése, tehát a gyógymód alapjainak és szemléletének minél szélesebb körben való megismertetése, valamint shiatsu-gyógyászok képzése, illetve azoknak a vizsgázóknak AMM szakvizsgára való felkészítése (ETI - természetgyógyászati képzés), akik gyógyító tevékenységük során ezt a módszert kívánják használni.

Shiatsu masszázsterápia

Shiatsu masszázsterápia

A shiatsu masszázs fogásaira jellemző, hogy a testre merőleges irányúak, tartósak és koncentráltak. A shiatsu segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal testi és lelki betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A módszer az akupunktúra alapjaira épül azzal a különbséggel, hogy tűk helyett itt az ujjakkal dolgoznak, ahogy erre a neve is utal.

Stresszmentesítés ujjnyomkodással: shiatsu

Stresszmentesítés ujjnyomkodással: shiatsu

Bár sokan nem tudják, van olyan módszer, aminek segítségével dühtől remegő kezű idegroncsból nagyjából negyedóra alatt az alvás határán járó, teljesen ellazult embert varázsolnak. A csoda neve shiatsu, egy ősi technikán alapuló japán masszázs, amit mi is kipróbáltunk. Lelkesen alávetettük magunkat a hatvan perces ujjnyomkodásnak - tapasztalatok és élmények.

Tuti menü