Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Svédmasszázs képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Svédmasszázs - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Svédmasszázs
Keresés
Találatok száma - 8 db
A svédmasszázs alapfogásai

A svédmasszázs alapfogásai

A svédmasszázs alapfogásai: - Simítás - Dörzsölés - Gyúrás - Csipkedés - Ütögetés - Rezegtetés - Kirázás A simítás célja a kontaktusteremtés. Mindig meleg kézzel nyúljunk a masszírozandó személyhez vagy felülethez, hogy jó érzést keltsünk benne. A simítással megnyugtatjuk a vendéget, és jó hatást gyakorolunk idegrendszerére.

A svédmasszázs ellenjavallatai

A svédmasszázs ellenjavallatai

A Svédmasszázs hatásmechanizmusa miatt egyes esetekben ellenjavalt, mivel olyan folyamatokat katalizál, amelyek hátrányosan hathatnak meglévő kóros állapotokra, illetve nőknél a menstruáció erősödéshez vezethet, terhesség esetén pedig a méh túlzott vérbősége ellenjavallt.

Babóka - babamasszázs

Babóka - babamasszázs

Svédmasszázson alapuló babamasszázs valamint babamasszázs tanfolyamok szülők és várandós kismamák részére. Lehetőség van egyéni, csoportos és intenzív babamasszázs tanfolyamokon részt venni. A babamasszázs elméleti és gyakorlati részből áll. A babát a lábujjától a feje búbjáig megmasszírozzuk Elméletben az előkészületekről a babamasszázs jótékony hatásairól valamint a gyermekek testfelépítéséről beszélgetünk. Szeretettel várlak!

Erotikus masszázs

Erotikus masszázs

Szeretne ellazulni, felfrissülni? Ebben az esetben jó helyen jár. Látogasson el masszázs szalonunk egyikébe és mi garantáljuk a kikapcsolódást. Legyen szó svéd masszázsról, frissítő masszázsról, talpmasszázsról, relax masszázsról, gyógymasszázsról vagy kényeztető masszázsról, nálunk megtalálja amit szeretne. Masszőrhölgyeink örömmel segítenek kiválasztani és összeállítani a legmegfelelőbb csomagot, és kellemes légkört teremtenek arra hogy Ön biztosan a kényelem szigetén érezhesse magát. Keressen minket szalonjainkban vagy weboldalunkon.

svédmasszázs

svédmasszázs

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására! Az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb mód, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Újonnan nyíló szalonunkban szeretettel várjuk a frissülni, pihenni vágyókat! Újonnan nyíló szalonunkban szeretettel várjuk a frissülni, pihenni vágyókat, az alábbi szolgáltatásokkal: - arc-, nyak-, dekoltázs masszázs - svédmasszázs - talpmasszázs - aromaterápiás hátmasszázs - nyirokmasszázs - alakformáló-cellulit masszázs - bőrfiatalító masszázs - Tibeti mézes masszázs - csokoládé masszázs.

Svédmasszázs - Wikipédia

Svédmasszázs - Wikipédia

A svédmasszázs a kézzel végzett érintésen alapul. (Néhány masszőr olykor az alkarját vagy a könyökét is használja.) Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal vagy anélkül végzik, miközben az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon, földön is, ám ez a masszőr szervezetét a helytelen testtartás miatt megterheli.

Svédmasszázs kezelés és oktatás Budapesten

Svédmasszázs kezelés és oktatás Budapesten

A nyugati masszázs technikák legnépszerűbbike a svéd-masszázs és az erre épülő fogyasztó, frissítő, alakformáló kezelések, melyek széles választéka található a Harmónia Életreform Központ Természetgyógyász rendelőjében. A svéd-masszázzsal gyógyítani, közérzetet javítani és pihentetni egyaránt lehet, de jól alkalmazható rehabilitációs kezelésekre is. Rendszeres használatával nagy lehetőség rejlik az egészségprevenció terén.

Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó

Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó

One Wellness Svéd masszázs - MasszázsTV - Svédmasszázs mozdulatait bemutató videó. A szervezet ellazítását és felfrissülését segítő svédmasszázs. A svéd masszázs passzív mozgásterápia, a gyógymasszázs részét képezi, annak alapfogásait adja. A svéd masszázs egy tudatosan és célzottan alkalmazott fogásrendszer. Alkalmazása nem minden esetben megengedett és javallt, csak általános állapotfelmérés után végezhető.

Tuti menü