Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Thai masszázs képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Thai masszázs - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Thai masszázs
Keresés
Találatok száma - 9 db
A Lélek Illata, 11. ker.

A Lélek Illata, 11. ker.

Az általam alkalmazott masszázsok és lélekterápiák alkalmasak a stressz, az energetikai és érzelmi blokkok oldására, egészség megőrzésre és betegségek megelőzésére. Segítenek mindennapi élethelyzeteink könnyebb kezelésében a lazítás, relaxálás segítségével és önmagunk jobb megismerése által. De ha éppen szépülni vagy fogyni szeretnél, egy testre szabott masszázs- és gyógyprogrammal segítek célod elérésében. Ha kíváncsi vagy ezekre a páratlan gyógymódokra, szeretettel várlak.

A thai masszázs eredete

A thai masszázs eredete

A hagyományos thai masszázs - amelyet Thaiföldön Nuad-ként ismernek - eredete az indiai ayurveda- és jóga tanításokban rejlik, és a tradícionális kínai orvoslás hatására alakult ki. A technikákat már a Krisztus előtti 3. évszázadtól kezdve generációkon keresztül adták mindig tovább. A nyelvhasználatban elterjedt thai masszázs kifejezés ellenére itt egy komplex kezelésről van szó, és nem pedig egy nyugati értelemben vett anatómiai masszázsról. A hagyományos thai masszázs az ún. teljességre törekvő gyógymódok közé tartozik, és abból indul ki, hogy a testben energia pályák (meridiánok) futnak. Ezeken fontos akupresszúrás pontok helyezkednek el, amelyeket a gyógyítási eljárásba bevonnak, és amelyeken keresztül az életenergia (Qi) működésbe hozható.

Babamasszázs

Babamasszázs

A testünk szerves egész, ezért nem csupán a beteg területet kell kezelni. Amely testrészünk beteg az a leggyengébb ezért ez okoz tüneteket. A legtöbb probléma pszichoszomatikus, mert a test és az eme nem különálló egység. A terápia két oldalról is megközelíthető. A testen és az elmén keresztül is. Ha az elmét megszabadítjuk minden ránehezedő gondtól, és ezzel aktívvá tesszük, felgyorsul az energiaáramlás, bekövetkezik a gyógyulás folyamata.

Budagyöngye Thai masszázs

Budagyöngye Thai masszázs

Célunk, hogy elhozzuk Önnek az eredeti, tradicionális thai masszázs varázsát, éppen ezért szalonunkban kizárólag thai masszőröket alkalmazunk. Valamennyien sok éves tapasztalattal rendelkező, képzett Wat-Po masszőrök. Örömünkre szolgálna szalonunkban üdvözölni Önt a hét bármely napján, hétfőtől vasárnapig! Thai masszázs A Thai masszázs több száz éves hagyományokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. A masszőrök legjobbjai a bangkoki 'Wat Po' templom szerzetesrendjének iskolájában sajátítják el a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. A masszázs könnyű, kényelmes ruhában,a földön elhelyezett matracon történik. Sajátossága, hogy a thai masszőrnők ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során - igen eredményesen.

Egzotikus gyógymód léleknek és testnek

Egzotikus gyógymód léleknek és testnek

A masszázs sokak számára luxus, pedig ez az egyik "legkézenfekvőbb" és legősibb módszer a testi és lelki panaszok orvoslására. Bár hazánkban egyre népszerűbbek a különféle masszázs-szolgáltatások, a hétköznapi nevén thai masszázsnak nevezett technika még mindig különlegesnek számít, ráadásul téveszmék is övezik. Hallatán ugyanis sokan erotikus szolgáltatásra asszociálnak, pedig a pontos nevén tradicionális orvosi thai masszázsnak semmi köze nincs a szexiparhoz.

Spirit Thai Masszázs Budapest

Spirit Thai Masszázs Budapest

Profi, lelkes masszőzök thaiföldről több mint 5 év gyakorlattal. A világhírű Wat Po masszázs iskolából. Célunk hogy minden hozzánk betérő vendég testileg, szellemileg megújult erővel tudjon nekilátni az élet kihívásainak. A masszázs során nem csak a test, hanem az elme is megpihen.

Thai masszázs (videó)

Thai masszázs (videó)

Ezen a videón megismerheted és tanulmányozhatod a tradicionális thai masszázsterápia során alkalmazott fogásokat. A videó alatt megtalálod a feltöltő további videóit is az adott témában. Érdemes azokat is végignézni. Hasznos információkra tehetsz szert.

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete

Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületének Hivatalos oldala - Szakképzésünk fő területe a thai masszázs minden irányzatának és fajtájának az oktatása. Az Egyesület céljai megvalósításához szükséges anyagi feltételek megteremtése érdekében a jogszabály előírásai szerint gazdasági, vállalkozási tevékenységet folytathat, gazdasági társaságot és alapítványt hozhat létre, ilyenbe tagként beléphet.

Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon

Thai Moonlight Massage - Thai masszázs szalon

Többféle thai masszázzsal állunk vendégeink rendelkezésére. Professzionális masszázs szolgáltatásaink között a hagyományos thai masszázs mellett szerepel a talpmasszázs, aromaterápiás és gyógynövénygőzös (herbál) olajmasszázs. A masszázs képes megelőzni és gyógyítani számos betegséget, elődeink is előszeretettel alkalmazták a masszázs jótékony hatását!

Tuti menü