Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Yumeiho masszázsterápia képes leírás - Masszázsterápia.tlap.hu
részletek »

Yumeiho masszázsterápia - Masszázsterápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsterapia.tlap.hu » Yumeiho masszázsterápia
Keresés
Találatok száma - 5 db
A Yumeiho masszázsterápia titkai

A Yumeiho masszázsterápia titkai

A Yumeiho kínai és japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta. A Shaolin harcművészek teljesítményfokozó, egészségmegőrző technikáját átvéve és továbbfejlesztve Masayuki Saionji (1943-2005) japán mester állította össze ezt az alapfokon száz elemből álló terápiát.

Magyarországi Yumeiho Egyesület

Magyarországi Yumeiho Egyesület

Magyarországi Yumeiho Egyesület honlapja. A Yumeiho masszázsterápiával kapcsolatos fontos információkról értesülhet oldalunkon. Yumeiho masszázs oktatás, tanfolyamok az Egyesület égisze alatt. Jelentkezni lehet egyesületi tagnak is.

Yumeiho masszázs

Yumeiho masszázs

A Yumeiho japán masszázs technikával kapcsolatos cikkek és érdekességek. Yumeiho masszázsterapeuták adatbázisa. Lépjen kapcsolatba velem, hogy Önt is feltölthessem oldalamra. Yumeiho tanfolyamok folyamatosan frissülnek.

Yumeiho masszázs

Yumeiho masszázs

Az egyik, talán kevésbé ismert ősi keleti masszázsfajta a Yumeiho masszázs gyökerei Kínába nyúlnak vissza, hiszen a buddhista kolostorokban a shaolin szerzetesek a harcosok egészségét és energiáit tartották karban vele, mai formáját azonban egy japán professzor, Masayuki mester alkotta meg. Európába mint az ősi Japán masszázson alapuló forma vált népszerűvé, s mint általában a keleti masszázsokat, ezt is földön, laza, könnyed öltözékben végzik.

Yumeiho videó

Yumeiho videó

A yumeiho masszázsterápia bemutató videója. Megismerheted ennek a japán masszázstechnikának a fogásait, hallhatod, ahogy kiropogtatják a páciens gerinccsigolyáit. Érdemes végignézni, mert biztos, hogy kedvet fogsz kapni hozzá.

Tuti menü